Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg hadde butikken som en av mine nærbutikker, og selv om jeg på ingen måte var direkte innblandet i dette, så var det en stor del av hverdagen til oss alle i området da det sto på. Og selv om jeg, etter å ha lest boka, helt tydelig har husket feil i forhold til tidslinjen, så er det allikevel umulig å glemme dette. Å lese ei bok om noe man nesten har stått midt oppe i selv føles litt absurd, for det føles litt som fiksjon, samtidig som jeg vet at det er 100 % reelt.
Historisk sett er det en god bok med et godt innblikk i journalistenes arbeidsmetoder. Jeg var nok litt for ung til å følge noe særlig med i media da dette foregikk, så jeg synes det var en interessant vinkling.
Terningkast 5.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TormgeLibraritas vTorill Elisabeth RevheimTonesen81tuhamreTor Arne DahlIngunn SLeseaaseAnne Berit GrønbechLilleviMarit AamdalOlemoiraIngunn ØvrebøGro Anita MyrvangKirsten LundAliceInsaneKaroline in WonderMarit Håverstadkjell kHegeIdaHilde H  HelsethHeidi Nicoline ErtnæsHildaSolgunnNeda AlaeiToneEgil KristiansenNina J.B.alpakkaMarianne  Skageingar hJulie StensethCathrine PedersenSimen "Boktimmy" IngemundsenThomas KlakeggritaolineDolly Duck