Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg hadde butikken som en av mine nærbutikker, og selv om jeg på ingen måte var direkte innblandet i dette, så var det en stor del av hverdagen til oss alle i området da det sto på. Og selv om jeg, etter å ha lest boka, helt tydelig har husket feil i forhold til tidslinjen, så er det allikevel umulig å glemme dette. Å lese ei bok om noe man nesten har stått midt oppe i selv føles litt absurd, for det føles litt som fiksjon, samtidig som jeg vet at det er 100 % reelt.
Historisk sett er det en god bok med et godt innblikk i journalistenes arbeidsmetoder. Jeg var nok litt for ung til å følge noe særlig med i media da dette foregikk, så jeg synes det var en interessant vinkling.
Terningkast 5.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth