Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Ble rett og slett for drøy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte lese denne siden jeg hadde hørt så mye om den. Finner ikke helt fascinasjonen. Groteske beskrivelser som framstår som poengløs utover å være motbydelig. Lurer mest på hvordan forfatteren kan komme på disse detaljerte beskrivelsene😅

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For fyrste gong måtte eg legge frå meg ein bok og ta meg ein pause, ikkje fordi den var spennande, men fordi den var motbydeleg. Skildringa av svært valdelege handlingar og groteske orgier som til og med skurker frå Harry Hole-bøkene ville stilt spørsmål i korleis nokon kan leve slik dinne fyren gjer.
Men.
Det ligger ein djup, satirisk forteljing i kor lite din eige individualisme har å seie når du ligger godt over to stiger frå vanleg månedslønn i wallstreet, for verkelegheita og dens konsekvensar, både positive og negative, er svært viktig for oss menneskje; sjølv om du er ein psykopatisk seriemordar ved din overdrevne fritid. Eit slikt ekstremt individ treng, som alle andre, å føle meining.
Ditte var noko, altså.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjøpte den som 14-åring uten problemer, og leste den da. Nå er jeg 32 og har ikke rørt boken siden. Det holdt med den ene gangen . Filmen så jeg alene på kino som 15-åring, og såvidt jeg husker så var den ikke i nærheten av så grusom som boken.
American Psycho er en bok det er verdt å lese, siden det er en klassiker , men ikke en bok jeg uten videre kan anbefale til alle, siden det er den mest perverse jævlige boken som er utgitt. Veldig vanskelig å vurdere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den mest groteske boken jeg noen gang har lest, ingen over ingen ved siden av. Likevel har den noen veldig gode poenger om menneskene som er verdt å få med seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva