Viser 1 til 2 av 2 omtaler

For meg ble denne boka en nedtur. Ikke fordi romanen er dårlig, men fordi den hadde så gode anmeldelser. Forfatteren forteller godt, men jeg tror ikke helt på historien. Hovedpersonen overlever litt for mange «umulige» situasjoner og etterhvert skjønner leseren at dette går bra likevel. Til å begynne med er det spennende og interessant å lese nyttige og unyttig informasjon sne og is, men etterhvert blir det too much.
Jeg kommer nok ikke til å lese mer av Peter Høeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Svært godt skreve. Hovudpersonen vår er nøytral og det er til tider spennende og kjekt å lese om det som går rundt hennes bevissthet, om det så går ann å kalle den det.
Men det er for lite av spenninga. Av og til, kan det verke som om man blir uvis på kvifor kapitlene handlar det dei handla om og det gjer at boka kan til tider vere vanskeleg å følge.
Det er isåfall greit å sei at den ikkje skuffa meg. Ein liten overraskelse her. Og ikkje meir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R