Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Det vises til forlagets omtale ang bokas handling.
Har lest denne forfatters bøker for mange år sida. Hun har en fortellerstil som føler at du er med i handlingen, denne er heller ingen unntak. Bøkene hennes anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker fortellerstilen til Elstad. Det er bunnsolid og gode skildringer og karakterer. Denne boka er intet unntak, anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

wow, hvor skal jeg begynne når det kommer til denne boken. Først og fremst er Anne Karin Elstad en stor forfatter, og jeg fikk først vite om hennes bøker etter en fordypningsoppgave i norsk. "Maria, Maria" har et flott, unikt og utdypende språk. Som dere sikkert vet handler denne boken om Marias hjerneslag, og jeg føler meg like fanget i kroppen min som hovedpersonen når jeg leser denne boken. Med andre ord, har forfatteren klart å forklare dette så godt at du blir en del av handlingen. Boken er veldig troverdig og jeg karakteren Maria var godt beskrevet.

Jeg anbefaler virkelig folk å lese denne boken, for du får et nytt syn på hjerneslag og ikke minst masse kunnskap om det. I 2013 kommer jeg til å lese masse bøker av denne forfatteren, og neste bok ut tror jeg blir "Sitt eget liv" av samme forfatter : )

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing