Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Her er en historie som er så fabelaktig god at jeg gir den terningkast seks selv om jeg ikke synes språket eller forfatterstemmen var så fantastisk. Det kan jo delvis ha med oversetteren å gjøre.
Vanligvis, og spesielt i barnebøker, synes jeg forfatterstemme er alfa omega, og hvis språket selv ikke vekker noe i meg, hjelper det lite at historien er god.
Vel, her har vi unntaket. En fabelaktig bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kom tilfeldig over boka, og måtte jo lese den da filmen ble sett mange ganger i sin tid - og Limahl var en av mine store 80-tallshelter:-) Visste imidlertid ikke at det var to filmer, og det er vel derfor jeg ikke kan erindre siste del av boka. En utrolig fantasifull fortelling med gode skildringer. Selv om dette er en barne- og ungdomsbok mener jeg den passer minst like godt for voksne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka leste jeg første gang ved 15-års alderen og jeg føler jeg aldri blir helt ferdig med den. Det er en bok jeg må vende tilbake til gang på gang.
Det er visstnok for barn, men jeg tror det er en viktigere bok for voksne.
Jeg tror barn er flinkere til å drømme og leke sånn helt av seg selv, når vi blir voksne glemmer vi det litt. I denne bok får jeg lov å leke igjen. Det elsker jeg den for.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Skjønner hvorfor jeg ble så fascinert av denne da den kom i sin tid. Men skjønner også hvorfor jeg har glemt hele andre del...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartin