Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Eg likte boka veldig godt. Usikker på om dette er krim, iallefall er det ei bok om einsemd og kjærleik og fyrst og fremst ei kjensleladd bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis noe skulle gå galt så gikk alt galt. Stakkars Poona og Günter, og jeg sitter igjenn med en sår klump i halsen. Hvor uheldig går det ant å bli.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Svært spennende bok

Norske krimforfattere (Rivertonklubben) har kåret Karin Fossum til tidenes beste norske krimforfatter, og hennes Elskede Poona ble kåret til Norges nest beste krimroman.
Karin Fossum har vunnet i krim/thriller-klassen under den prestisjetunge Los Angeles Times Book Prize-utdelingen med boka «Elskede Poona» (The indian bride). Når Stephen King blir bedt om å nevne ukjente forfattere som er verdt å lese, trekker han fram fem navn – og ett av dem er Karin Fossum.

Boka er oversatt til flere språk, og italienerne har laget film.

I et intervju med Dagbladet sier Fossum at roman er basert på en reel hendelse, kriminalsak, i Skotland for 30 år siden. Altså en True Crime.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest alle Fossums kriminalromaner. Dette er favoritten! :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

En av mine all-time favorittkrimbøker. Denne boka har også en sårhet som berørte meg sterkt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Denne boka var overraskende bra! Den beste boka av Karin Fossum som jeg har lest hittil. Har bare lest noen få bøker av henne enda, men ingen som virkelig tok meg med storm før jeg leste denne.
Synes boka tok seg opp jo mer jeg leste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling