Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Den tredje og mest omfangsrike av bøkene så langt i serien. Denne har også et mer utviklet plot, og en sterkere handling enn de to forrige. På meg virker det som at Lewis har forkastet noen av de mest maleriske(og overdrevne) landskapsbeskrivelsene, og konsentrert seg mer om å fortelle en historie. Det lykkes han ganske godt med, jeg synes at særlig den første halvdelen av boka er god.

Jeg mener fortsatt at språket er omstendelig, og at det religiøse til tider er plagsomt overtydelig. I tillegg opplever jeg at det er for mange karakterer som skal inn på forholdsvis liten plass i noen av kapitlene. I mine øyne en sterk treer, men siden hun jeg leser boken for fortsatt henger med, og vil ha mer av det samme universet, strekker jeg meg en høyere i vurderingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

William BillisonReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav Selfors