Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kvinne møter en ukjent mann på togstasjonen. Hun blir med ham hjem - for å prate. Hun må tømme seg, og det er kanskje lettere å tømme seg til en fremmed?
Gjennom kvelden og natten forteller hun om forholdet hun har hatt til en tidligere lærer - da hun selv var elev.
Etiske tema som abort og kvinners synd og manglende rettigheter for noen tiår siden, kommer godt fram.
Les og bli engasjert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samfunnskritikken i denne boka kan være utdatert. Hvor mange forfattere har vel ikke tatt oppgjør med småbyens og bygdas sneversyn og fordommer? Likevel er det en svært engasjerende og åpenhjertig bok om en svært ung kvinnes komplekse forhold til kjærlighet og seksualitet. Et originalt trekk ved denne boka er at den har to "jeg"-stemmer, først og fremst en kvinnelig, men også en beskjeden, ikke-dømmende mannlig lytter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er uten tvil en av de beste bøkene jeg har lest. Torborg skriver helt fantastisk. Det et språk så rikt og levende, og hun setter ord på stemninger som nesten er umulig å sette ord på. Smerten, fortvilelsen og håpløsheten til jenta er til å ta og føle på. For meg er dette skrivekunst av ypperste klasse. Hun må ha visst mye om menneskesinnet for å klare å skrive slikt.

Godt sagt! (11) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalKirsten LundLailaMartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAva