Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 1 av 1 bokomtaler

Den første boken om Kiara er fantastisk. Jeg var rett og slett solgt fra da jeg åpnet boka. Boka ble lest så altfor fort (er jo en måned til neste kommer..), brukte ca 3 timer på den.. Historien er vel egentlig typisk Sandemo, men samtidig ikke.. I de fleste historier holder hun seg til Norge/Sverige og omegn, men denne gang finner handlingen sted i Irland, med opplysninger om gælisk kultur og språk. Sandemo har en fantastisk evne til å få med fakta og informasjon om plasser og hendelser uten at det blir kjedelig! (en grunn til at jeg bestandig har klart meg bra i historie timene, takk Sandemo!)
Hun skriver som vanlig fengende og interessant, du blir helt hektet.
Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre den dagen Margit Sandemo slutter å skrive bøker.

Boka har ett snev av romantikk, overnaturlige hendelser, og prøvelser. Altså en “typisk” Sandemo oppskrift!

Gleder meg til neste bok kommer!
Det eneste som bekymrer meg er om hun får avsluttet serien på en bra måte siden det bare er tre bøker? Vi får bare vente å se..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit MogstadLeseaaseBoktimmyAud- HelenNina M. Haugan FinnsonJulie StensethEmilieskellinoronilleReadninggirl20Astrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlElin LuråsErikGroHeidiBjørn SturødGalateaCaroline Ekornes JohannessenRonnyBertyAtmanLailaLilleviIngrid BrunmgeIdaLibraritas vThina NordtveitHildaElin SkjerengCtinaAjiniakraLeselindagretemorDolly DuckBeathe SolbergAnne Berit GrønbechtuhamreIngunn SEva