Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 32 bokomtaler

Har du en nabo som irriterer deg? Det får Colombe også, når hun og familien hennes flytter inn i en ny leilighet. Boken er spennende fra start til slutt, og med drøye 200 sider er det en bok som går kjapt unna. Hvor langt er Colombe villig til å gå for å få tilbake nattesøvnen? Og stemmer det virkelig at naboen over, den stille og rolige doktoeren som alle liker, kan være så plagsom?

God psykologisk thriller som etter hvert ble vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste "I en mørk, mørk skog" tidligere i vår, og synes den var helt ok. Dessverre mangler "Kvinnen i lugar 10" litt av den spenningen ovennevnte bok hadde. Jeg synes handlingen er platt og jeg klarer ikke å få noe forhold til noen av karakterene i boka. En av flere krimbøker jeg synes blir "hypet" opp i diverse medier, og som dessverre ikke innfrir. Enkel underholdning, og en grei nok som lektyre på strandsenga eller på reisen, dersom man vil ha en lettlest bok som ikke krever all verdens konsentrasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Julian er på ferie på Bali. Like før han skal reise hjem oppsøker han den gamle vismannen Samtyang. Under dette møtet forstår vismannen at Julian ikke er lykkelig, selv om han har det bra. For å hjelpe Julian med å finne ut hvilke drømmer han bærer på, gir vismannen han noen utfordringer han må gjennomføre.

Denne boka er en liten perle. Liten og lettlest, men samtidig veldig innholdsrik. En tankevekker, og også en humoristisk og lun bok. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig søt historie om hvordan en katt kan gjøre en forskjell i en familie. Frasier er en liten gutt med autisme, som i tillegg har problemer med muskulaturen. Den dagen han får diagnosen autisme, får de også beskjed fra legen om at Frasier aldri vil kunne gå på skole. Etter hvert får moren en ide om å prøve å gi gutten en ny venn, og de introduserer han for omplasseringskatten Billy. De finner straks tonen, og Billy bidrar på flere måter med å hjelpe Billy til å nå mange små mål, som sammen gjør at han utvikler seg mye på få år. Dette var en utrolig koselig og festlig historie, om hvordan et kjæledyr kan være til stor hjelp mot sykdom. For alle som er glad i katter, og tror at det å ha et kjæledyr kan gjøre en forskjell, er dette en bok jeg absolutt anbefaler :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har med vilje unnlatt å lese noen anmeldelser av boka før jeg leste den, da jeg ikke ønsket å vite hva den handlet om. Jeg synes Et helt halvt år var veldig bra, og trillet en 6´er på den. Etter deg klarer dessverre ikke å fange meg i det hele tatt, og jeg synes ikke den fortjener mer enn en sterk 3´er på terningen. For meg blir det litt for platt og kjedelig, og jeg synes boka blir litt for ungdommelig og enkel i forhold til Et helt halvt år.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette er en herlig spenningsbok. Handlingen er god, spennende og troverdig, og selv om boka er litt lang så synes jeg ikke den ble for lang. Jeg likte karakterene i boka, og også måten den er skrevet på. Det er en del informasjon i starten, og jeg har derfor forståelse for de som synes den er litt treg å komme i gang med. Men det er bare å holde ut, for det blir virkelig verdt det etter hvert, og da vil man heller ikke være foruten denne "tunge" starten. Når man er godt inne i historien blir det veldig vanskelig å legge fra seg boka! :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennende og brutal krimbok, hvor man ikke sitter med følelsen av å skjønne handlingen lenge før man nærmer seg slutten. Spenning og bra driv i historien, og vi blir også bedre kjent med hovedpersonen, som mange kanskje har blitt kjent med via å lese boka "Alex", som allerede er kommet på norsk. "Irene" er bok nr. 1, men jeg synes ikke det var noe problem at jeg hadde lest "Alex" før jeg leste "Irene". I motsetning til "Alex", som jeg ga terningkast 6, får "Irene" bare terningkast 5, selv om jeg synes boka var veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt ok underholdningsbok, men noen veldig god historie synes jeg ikke det er. Språket er ok, men det hele blir litt "enkelt", og etter hvert synes jeg boka dessverre ble litt kjedelig og rar. Det bygget seg opp til noe spenning tidlig i boka, men jeg synes dessverre ikke forfatteren har klart å holde på denne spenningen særlig lenge, og karakterene ble etter hvert lite troverdige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var mitt første møte med Jack Reacher, og det blir neppe det siste. Boken er spennende fra første til siste side, og både handling og karakterer er troverdige. For meg føltes det som å sitte og se en spennende actionfilm, og etter hvert ble boken veldig vanskelig å legge fra seg. Selv om dette er bok nr 17 om Jack Reacher, synes jeg ikke det var noe problem å ikke ha lest noen av de andre 16 bøkene først. Anbefales for alle som liker en god actionthriller :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rachel tar samme tog til og fra London hver dag. Fra togvinduet observerer hun de samme husene hver dag, og føler hun blir kjent med noen av de som bor der. Et av parene, "Jason" og "Jess", blir hun ekstra opptatt av, og en dag ser hun noe hun nok ikke skulle ha sett..
Spennende utgangspunkt for en kriminalroman, men dessverre for meg er verken personene eller handlingen i denne boka god nok. Kanskje var det de høye forventningene jeg hadde til boka som gjorde at jeg ble skuffet? Helt ok krim og terningkast 4 ble i alle fall min konklusjon på denne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt ok bok, men følte ikke jeg fikk så mye ut av å ha lest den. Kort og grei, men fenget ikke meg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Etter de første 30-40 sidene tenkte jeg at dette kom til å bli en bra bok. Dessverre gikk det bare nedover etter dette, og jeg hadde ikke giddet å lese den ferdig dersom jeg ikke hadde behov for en bok med ikke-menneskelige karakterer i til min "Reading Challenge". Føler til og med jeg var snill som ga den en 3er, og det var fordi jeg likte ideen til boka..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Linnea Myhre sin bok om kampen mot anoreksi er sterk, lunefull og tidvis morsom. Jeg leste boka "Kjære" rett før jul, og den likte jeg svært godt. "Evig søndag" falt også veldig godt i smak hos meg, ikke bare fordi den handler om et viktig tema; anoreksi, men også fordi jeg synes hun skriver veldig godt. Jeg digger måten hun kommenterer andre folks adferd på, som for eksempel det at "alle" reiser seg fra setene sine på toget, så fort neste stasjon blir annonsert. Jeg føler jeg har fått et lite innblikk i hvordan det kan føles å ha denne sykdommen, og jeg fikk også mer forståelse for hvor vanskelig det kan være å komme seg ut av den. Boka er ærlig, ekte og absolutt verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant, trist, rørende og fin bok. Jeg hadde sett TV-serien "Kampen for livet", og følte jeg "kjente" Anniken litt etter dette. Jeg ble veldig fascinert og imponert over hvor stort pågangsmot og livsglede hun viste i TV-serien, og jeg var ikke i tvil om at jeg ønsket å lese boken. Her blir vi bedre kjent med henne og ektemannen Erlend, og vi får god kjennskap til kreftsykdommen hun har kjempet mot i flere år. Dette er en veldig sterk bok, og den handler ikke bare om kreft, men også om et utrolig solid kjærlighetsbånd mellom to unge mennesker. Det å få lese om hvordan de to møttes var utrolig fint og koselig, og jeg smilte når jeg leste om forholdet deres. Boken er også tankevekkende og får en til å reflektere over hva som er viktig i livet. Flott bok om to fantastiske mennesker. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka er etter min mening ikke verdt å lese, med mindre du er veldig stor fan av Northug.. Lite nytt som ikke alt er kommet frem i media hva gjelder fyllekjøringa, og ellers mye selvskryt av familien Northug, og litt for mange sider om sponsorer og hva de får ut av å dette. Føler nesten jeg leste en reklamebok om Coop til tider.. Nå har jeg aldri vært noen stor fan av Northug (heller ikke mislikt han), men jeg var vel likevel mer begeistret for han før jeg leste boka enn etter. Men at han er Norges beste skiløper er det vel ingen tvil om :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God og underholdende bok, om Wolf som drar opp på fjellet for å ta sitt eget liv. Han er godt kjent på fjellet, og når han møter de tre Divine-damene som trenger hjelp med å finne "Det hemmelige tjernet" føler han at han må bistå de. Noe gjør at de går seg vill, og vi får følge kampen deres for å overleve, og for å prøve å finne veien ned fra fjellet. Jeg likte personene i boka, som vi blir godt kjent med etter hvert, og boka er til tider såpass spennende at jeg ville lese litt til, og litt til..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dessverre en av de kjedeligste bøkene jeg har lest på lenge. Likte "Ektemannens hemmelighet" sånn passe (terningkast 4), men denne her var bare alt for lang og alt for treig for min smak. Til tider flåsete og dum, og den burde vært kortet ned med et par hundre sider. Plottet er for så vidt ok, og er vel grunnen til at den fikk terningkast 3, og ikke 2 fra meg. Jeg hadde lyst til å avbryte lesingen flere ganger, men liker ikke å ikke lese ferdig bøker. Sett i ettertid kunne jeg nok vært foruten å lese ut denne :o

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne boka veldig godt. Jeg har besøkt Kypros tidligere, og har siden da vært nysgjerrig på denne konflikten. Jeg synes historien er god, og karakterene er troverdige og fine. Jeg føler jeg vet mer om Kypros sin historie etter å ha lest boka, selv om det nok er mye mer som også burde/kunne ha vært med. Men det å få med såpass mye historie, en troverdig handling, og samtidig knytte sammen flere menneskeskjebner i en bok med knappe 400 sider, synes jeg er imponerende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Herlig liten bok, som jeg likte godt, uten at jeg helt kan sette fingeren på hvorfor. Slet litt med språket i begynnelsen, men klarte å venne meg til det etter hvert. Føler nettopp det at den er skrevet sånn er med på å gjøre den god. Ikke en bok jeg ville ha kjøpt, siden den er så kort, og jeg neppe vil lese den på nytt. Løp og lån på biblioteket ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Läckberg er tilbake med en ny krim fra Fjällbacka. Boka er en av de bedre bøkene hennes, og om du liker de foregående bøkene vil du nok like denne godt. Boka er passe lang, og er både spennende og interessant. Vi blir også enda bedre kjent med Erica, Patrik og resten av den faste gjengen ved Tanumshede politidistrikt. Har du ikke lest de første bøkene anbefaler jeg det. Selve handlingen i boka har ingen direkte sammenheng med de foregående bøkene, men jeg synes det er en stor fordel å bli kjent med karakterene og følge de fra starten av.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TorAnn ChristinJulie StensethBarbaraSigrid NygaardLibraritas vHeidiMarianne AugustaKarin BergtuhamreGodemineMette-MAmanda AaserødsomniferumMonica Carlsenella76Heidi BAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMayLailaKaren RamsvikalpakkaMari Nordø LommelunGrete AastorpHarald AndersenReadninggirl20Kirsten LundKathrine HaaheimmarithcTorill Elisabeth RevheimEgil StangelandSynnøve H HoelSolgunnPia Lise SelnesMargretheBabynemiEster SKnutMBjørn SturødHilda