Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 69 bokomtaler

Mye spennende skjer i denne boka, så mye at jeg gjerne ville gitt den terningskast 6. Men noen steder blir det litt rotete og det trekker litt ned. Gleder meg til fortsettelsen når den kommer ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spennende tegneserie fyllt med fantastiske skapninger. Den er nydelig illustrert og ganske oppslukende. Eneste nedsiden er cliffhangeren på slutten. Nå må jeg springe å få tak i neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne likte jeg overraskende godt. En ny tvist på en gammel historie kan enten treffe bra eller bomme helt. Denne vrien er er nok lengst fra originalen av Cinderella twists jeg har lest. For hva om Askepott(Cinder) var en kyborg og en mekaniker? Visse ting i boken er nok noe åpenbart, men historien var spennende fra start til slutt og jeg er spent på veien videre, for historien om Cinder er langt ifra ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker tiden de er i vampyrfjellet, og dødsprøvene er kjempespennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tiden i vampyrfjellet, som går over noen bøker, er blant favoritttidene mine fra bokserien da jeg leste dem som ungdom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå skal det sies at dette ikke er boka for meg. Men som en som jobber på bibliotek er det alltid gøy å ha noen bøker på lager som barn kan fnise godt av. Har du et barn som ler godt av ord som fis, promp og rumpe, så treffer nok denne boka bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjenlesning av favoritter fra ungdomstiden. For meg er det her serien begynner å bli skikkelig spennende. Evra blir med Darren og Larten på en reise bort fra sirkuset. Vi får møte vår første vampan og Darren får seg en forelskelse. Utrolig gøy å lese disse om igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enhjørninger er skumle. I hvert fall i denne boken. Dette er en veldig spennende fantasy bok for ungdom, som nok passer kanskje spesielt godt for fans av Percy Jackson. Selv om det skal sies at det ikke er en mytologisk bok, selv med disse fantastiske skapningene. Den handler om 13-år gamle Skandar som former et skjebnebånd med en enhjørning og blir en enhjørningsrytter. Samtidig har Skandar krefter han ikke burde ha og må skjule sine evner for frykt at hans enhjørning skal bli tatt fra ham. En flott bok som jeg kommer til å ha et øye på slik at jeg ikke går glipp av fortsettelsen når den kommer ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne serien er en favoritt fra mine ungdomsskoledager. Denne boka er ikke den beste i serien, men fortsatt god og lett å sluke. Med denne blir vi mer kjent med Cirque du freak, og viktige ting skjer i boka for Darren som må lære å akseptere hva han har blitt. Jeg gleder meg å gjenlese de andre i serien også. De neste bøkene var blant mine favoritter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp lest første bok i Skrekkens sirkus igjen. Dette er en serie jeg elsket i ungdommen og har lest hele serien på både norsk og på engelsk. Jeg slukte bøkene så snart jeg fikk dem og de er like lette å sluke nå. Jeg har alltid vært en person som foretrekker å lese bøker på engelsk, men i dette tilfellet foretrekker jeg serien på norsk. Av en eller annen grunn blir den enda mer spennende på norsk. På engelsk virker serien som den er myntet på enda yngre lesere. Den første boken i serien er god, men langt fra den beste i denne serien. (Jeg har gitt denne terningkast 4, men det er flere bøker i serien jeg vil gi en 6'er eller 5'er) Jeg har også sett filmen basert på serien, men der var det alt for mye avvik i handlingen til at jeg virkelig kunne like den når jeg er så glad i bøkene. Da serien skulle kasseres og selges på boksalg på et bibliotek jeg jobbet på, kjøpte jeg serien for å gi den til sønnen til en venninne. Manglet to bøker men han fikk låne to av mine egne (for ja, jeg har serien på både norsk og engelsk selv). Serien ble slukt av han også. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har skikkelig kost meg med denne oppfølgeren i Tracy Wolffs serie Crave. Den er ikke for tung, men fortsatt veldig spennende. Er ikke helt solgt på hovedparet, men dynamikken blir utfordret på en måte som drar meg med. Boken er også god på å veksle med hva som går bra, og hva som går galt. Og hver twist er like spennende som den forrige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne leste jeg da jeg gikk på universitetet i Bergen. Da jeg nylig laget en bokhylle her på bokelskere med tittelen "Bøker som ødela meg," så måtte jeg ta med dette skuespillet. Den er mørk, voldelig og traumatiserende. De som kjenner til Sarah Kane vet at hun slet med depresjon og endte opp med å ta sitt eget liv. Jeg fant ut av dette rett etter jeg hadde lest Blasted og så tragisk som det er, så ble jeg ikke overrasket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre bok i Nevermoor serien fortsetter å trekke meg inn og på en del områder er den bedre enn den første, selv om magien fra en første bok i en serie alltid vil gjøre størst inntrykk. Jeg har lest denne en gang før og i denne omgangen hørte jeg den på lydbok. Det er en flott barneserie satt i en spennende verden. Venner og fiender er en stort tema i boken, og jeg lurer veldig på hvordan det blir dratt med i neste bok. Jeg gleder meg til å se om den holder koken i bok 3, Hollowpox, som jeg enda ikke har lest. I og med at bok 4 kommer ut i år (2022) så er det på tide jeg endelig kommer meg igjennom bok 3 også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Buffy By er en ressurssterk ung jente fra en fattig familie. Til tross for dette er hun en glad og kreativ jente som har en utrolig god familiedynamikk med broren, Bobby og moren deres. Dette er en flott bok som jeg anbefaler på det sterkeste, spesielt til lærere. Dette er en flott bok å bruke i skolesammenheng som kan kobles opp til mange tema, fra fattigdom, selvbiografier, multikultur ettersom Buffy sin klasse har elever fra mangen steder i verden, og slalåm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er andre gang jeg har lest Nevermoor, denne gangen hørte jeg den på lydbok og må nok si at jeg foretrekker å lese den enn å høre den. Det er en spennende bok, med en spennende start om Morrigan og hennes forbannelse, så dabber det litt av. Introduksjonen hennes til den nye verden er imaginativt, men litt bob-bob, til tider og jeg satt litt å tenkte at likte jeg ikke denne bedre forrige gang? Men så begynner prøvelsene og alt blir så mye bedre. Mistenker at enkelte kan miste litt interesse og gi seg rett før det blir skikkelig bra. Håper de har holdt ut. Jeg har lest Wundersmith også før, men har ennå ikke lest Hollowpox. Det er såpass lenge siden at jeg må få med meg en gjenlesning av Wundersmith også før jeg tar fatt i Hollowpox, men har skaffet meg boka. Tenker dt er på tide nå som bok 4 kommer i oktober.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lenge ønsket å lese noe av Jojo Moyes, og da jeg så coveret på denne boka så måtte det bli den. Dette er ikke min foretrukne sjanger da jeg heller lener mer mot bøker som har noe fantasy elementer, men det var allikevel en veldig fin bok som tok seg bra opp senere i boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oppfølgeren til the princess trials var litt som en berg-og-dal-bane for meg. Den holdt seg like god som den første i store deler av starten, så begynte frykten for en litterær crash and burn å snike innpå. Allikevel kom det vendinger som litt etter litt fikk boka on track igjen, som gjør at jeg er like spent på bok 3 som jeg var da jeg skulle begynne på bok to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Overraskende fornøyelig lesning. Selve konseptet i The princess trials er ikke ukjent, med en gjeng kvinner fra forskjellige "distrikt" som skal konkurrere mot hverandre om å vinne prinsen. Verden er en type "etter katastrofen" situasjon hvor store deler av menneskene i verden har blitt mutert, og de genetisk rene lever i store kongeriker, som har en del teknologi, men med veldig ujevn fordeling av ressurser mellom kastene. Jeg forventet den skulle føles for lik andre lignende serier som jeg har lest, men denne var overraskende god og jeg lurer nesten på om jeg heller skulle gitt den terningskast 6. Definitivt en bok for de som allerede liker disse tropene. Og som det har blitt nevnt anngående serien før så kan jeg si at ja, den er mer eller mindre en miks mellom "The selection" av Kiera Cass og "The hunger games" av Suzanne Collins.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Firekeeper's daughter er en god og spennende YA krim. Jeg hadde hørt mye bra om den på nettet og med det fine omslaget, så måtte den jo bare leses. Det har vært spennede å lese bøker som omhandler andre kulturer. Hovedkarakteren Daunis er halvt Anishinaabe (Ojibwe) og må tøye grensene når hun står midt i en etterforskning på grensen av loven og det å være Ojibwe. Kan glatt anbefales de som er fan av "A good girl's guide to murder," og de som er interesserte i å lese bøker med en annerledes kultur. Det gjelder også hockeykultur forresten i dette tilfellet... ^_^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SolveigTonesen81Heidi Nicoline ErtnæsAnne-Stine Ruud HusevågTone HEgil StangelandsveinEirin EftevandVibekeVersionMarianneLilleviJohn LarsenIngeborg Kristin LotheEivind  VaksvikPrunellaSolJarmo LarsenBookiacKirsten LundMarianne  SkageTone Maria JonassenBjørg L.Ivar SandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIdaRufsetufsaPilarisKjerstiHeidi BMarteHelena EErlend Rødal VikhagenNina GEgil KristiansenVannflaskegretemorKaren PatriciaEllen E. MartolTine SundalInger-LiseJan-Olav Selfors