Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 6 av 6 bokomtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne er så rotete skrevet at jeg ikke orker å lese den ferdig. Synd, for jeg hadde gledet meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de beste bøkene jeg har lest! Beviset for det?Jeg har i flere dager forsømt andre ting jeg skulle ha gjort, fordi jeg bare må lese ett kapittel til, og ett til.... den er rett og slett håpløs å legge fra seg. Jeg er nå inne i samme type sorgprosess/tomhet som etter Harry Potter-serien; hva skal jeg lese nå?? Pussig sammentreff, da dette jo er samme forfatter. Likevel har "The casual vacancy" ikke den fjerneste sammenligning med Harry Potter. Jeg ville kanskje helst beskrevet denne boka som en moderne Middlemarch?? Basert på at også dette er beskrivelser av landsbyliv. Jeg skal prøve å skrive en bedre omtale senere, men nå må jeg fordøye hva jeg har lest først.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Ekte Maeve Binchy! Alle som har likt de andre bøkene hennes vil like denne også. Du møter til og med noen av personene fra andre bøker, som Fiona, Dingo og Ania. Trist å tenke på at dette var henne siste bok,nå blir det ikke flere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var helt grei - og for de som liker bøker med handling fra 2. verdenskrig og lettbeinte kjærlighetshistorier er den å anbefale. Men ikke forvent noen store overraskelser. Grei underholdning, hverken mer eller mindre. Jeg likte den like godt som "Øst for solen", og ca en zillion ganger bedre enn "De hvite englene" (som jeg virkelig avskydde, det er den dårligste boka jeg har lest).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grei nok tidtrøyte for en time (det var så lang tid det tok å lese den), men den var ikke kjempeskummel. Jeg forventer egentlig bedre av Susan Hill.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingunn SsveinKitsuneleser42Mari Nordø LommelungretemorSynnøve H HoelLibris50Karen RamsvikMonica CarlsenHarald KHanne MidtsundAnne Berit GrønbechSunniva83LailaAnne Lise JohannessenDaffy EnglundBerit RTor Arne MyklebustJenny Dahl BakkenNinaMetteStjernekastJakob SæthreLine DahleJulie StensethAnn ChristinVeronicaKMarianne  SkageRuteressBookiacAud- HelenRenate BakkenRisRosOgKlagingrubbelLisbeth Kingsrud KvistenLars MæhlumOddgullHilde H  HelsethMaren Hjelle Currie