Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 2 av 2 bokomtaler

Veldig fin bok med en god historie! Synes at forfatteren har klart å flette inn gresk historie på en god måte. Lærte masse om Hellas og spedalskhet som jeg finner veldig interessant. Denne fikk meg til å ville reise til Hellas igjen og ikke minst Spinalonga! Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter min mening var denne boken en god og lettlest bok om en familie og deres utfordringer i hverdagen. Nok av hendelser som mange kan relatere seg til. En bok som er absolutt verdt å lese, men jeg synes den ble kjedelig i forhold til Saras nøkkel da jeg hadde alt for store forventninger etter denne. Tror nok også at lesere som er på alder med personene i boken og som har tenåringer selv kan relatere seg mer til historien. Men som sagt, absolutt en fin bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne MidtsundAmanda AHarald KMarit HåverstadRandiBenedikteAstrid PedersentuhamreÅsmund ÅdnøyTorill Elisabeth RevheimJenny Dahl BakkenKorianderBeate KristinLinn HaugHeleneBjørg Marit TinholtTone HAurora WeberSissel ElisabethAnette  KureSiv RønstadEli HagelundLibraritas vIngeborg GBertykriraLailaBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTove Obrestad WøienEster SGro Anita MyrvangGro-Anita RoenPilarisKjerstiAnne Lise JohannessenLisbeth Kingsrud KvistenIngvild SLene AndresenTheaKine Selbekk Ottersen