Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 4 av 4 bokomtaler

Denne (og bok 2) er to av de viktigste tegnebøkene jeg noengang har lest. Mye av informasjonen blir gjentatt flere ganger, men det meste er så viktig (og morsomt skrevet at det ikke gjør noe). Den er egentlig ment for animatører, men er hjelpsom for alle som er interessert i tegning. Hovedtemaet er hvordan man får "liv" i linjene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du tror du aldri vil kunne tegne, vil denne boken bevise at du kan tegne nøyaktig og realistisk. Personlig lærte jeg kjempemye av denne første halvdelen (mange Aha øyeblikk), men ignorerte resten ettersom jeg syntes det er unødvendig tungvint å måle ting med linjal (tegningene blir lett stive og livløse). Boken er likevel veldig nyttig som en begynnelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle som er interessert i å lære om animasjon burde lese denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Overraskede avhengighetsskapende og ganske rørende. Skjønner god at det er en bestselger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Caroline Ekornes JohannessenHarald KTine SundalVibekeMcHempettleser42Eivind  VaksvikLilleviRandiNorahRune U. FurbergmgeCecilie69may britt FagertveitRufsetufsaRobinKarin BergKirsten LundgretemorBjørn SturødAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSynnøve H HoelGroIngunnJGrete AastorpNora FjelliIngunn SStine AskeMartineAnniken RøilToveMonica CarlsenReadninggirl30kriraJohn LarsenTanteMamieLailaNinaMangosaft45Ajiniakra