Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 3 av 3 bokomtaler

Utrolig spennende om en del av historien vi hører svært lite om. Boka er vanskelig og legge fra seg, og har ett nyansert persongalleri. Usentimental, og til tider morsom. Miljøbeskrivelsene er veldig gode, nærmest som man kjenner heten og luktene. Anbefales på det varmeste! Kunne ikke vente på at bok nr 2 kom i pocket, og gikk til innkjøp av den dagen etter at nr 1 var utlest. Boka pirrer virkelig nysgjerriheten etter å lære mer om dansk/norsk kolonitid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var jeg i utgangspunktet litt skeptisk til, som jeg er med ting "alle" anbefaler. Men heldigvis har jeg ikke problemer med å bøye meg for overmakten (som regel). Den satt som ett skudd, språket var det som fasinerte meg mest, og mange setninger leste jeg flere ganger, for liksom å smake på dem. Virkelig en super bok! Jackues Brel, Nina Simone, Edith Piaf og en anelse Tom Waits.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Finurlig, smart, og overraskende. Litt redd for å ha mistet noe underveis, som å gå fra en fest for tidlig, men angre når du blir for lenge. Jeg fortrekker å angre. Elsker persongalleriet, Kunzru lar oss aldri hvile. I det du tror du kjeder deg, skjer noe du aldri hadde sett komme. Sjeldent. Anbefales for dem som ikke ser etter svar. Sun Ra, George Clinton og Beatles.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg L.tove NessBertyLibraritas vsveinTone SundlandMari Nordø LommelunEmilieskEllen E. MartolSynnøve H HoelTorill Elisabeth Revheimkjell kAnne-Stine Ruud HusevågTonjeAnniken RøilØyvind NeeraasAnneWangVersionMarianneLeseaaseRandiLars MæhlumNabodamaJulie StensethThomas KlakeggDun AenghusJakob SæthreLinda NyrudHarald KFrode Øglænd  MalminChristinaKaren PatriciaElisabethBenedikteBabynemiIdamarithcRisRosOgKlagingKjerstialpakkaRandi