Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 721 bokomtaler

Mye morsommere og mer underholdende enn jeg hadde venta. Trodde det var en tradisjonell helte-fantasy, noe som er helt greit, men deilig med humoren og ex-heltenes selvironi er forfriskende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvorfor jeg hadde sett for meg at denne skulle være morsom, men den er jo det og. Litt. Men mest et veldig interessant innblikk i en kultur og et land jeg kjenner veldig lite til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteren har fulgt ti voldtektssaker og gjengir fortellingene til de involverte. Det er skremmende, ubehagelig og samtidig interessant lesning. For hvor ulikt kan en egentlig forstå den samme situasjonen? Hvem er troverdige og hvorfor? Hva er egentlig samtykke? Jeg kunne kanskje ønska meg mer analyse og mindre referat, men det er ikke bokas prosjekt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ikke ofte jeg ler høyt mens jeg leser. og det er ikke ofte jeg hulkegråter heller. Her gjorde jeg begge deler med få siders mellomrom! Dette er så godt skrevet og jeg elsker hele persongalleriet, inkludert Banjovandalen. Et must for alle fra ti år og oppover, synes jeg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kruttsterk, lita bok om å leve i familie med en hustyrann. Så mye blir sagt med få ord, og boka er virkelig tankevekkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rollespill blir tegneserie. Morsomt, spennende, dramatisk og underholdende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig. Liker spesielt godt at det først er i bind fem, når vi kjenner karakterene, at vi får være vitne til det første møtet mellom dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt mye privatliv og litt lite krim og arkeologi, men liker serien likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er hukommelse og er det den som gjør oss til den vi er? Rar, krevende, spennende, dramatisk og dyp historie som blander vestlig og indisk litteratur, tradisjon og religion for å finne svar. Tok lang tid, men er nok ei bok jeg vil huske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter en litt treg start (som like gjerne kan skyldes min konsentrasjon), ble dette både spennende og underholdende. Litt krevende med såpass mange paralleller både i tid og fortellinger, men det føyer seg fint sammen etter hvert. Og historien er original! Det er deilig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, dette synes jeg var labre greier. Jeg ble ikke engasjert i en eneste av personene og plottet var alt for tynt etter min smak. Og er det forfatter eller oppleser som ikke kan forskjellen på "mistenkelig" og "mistenksomt"? Ikke for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er jo genialt! Jeg må minne meg selv oftere på at jeg faktisk liker å lese skuespill. Særlig med så detaljerte sceneanvisninger som hos Ibsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den var ikke så dum som jeg en stund frykta at den kunne bli. Det er noe med at smarte damer nå må være autister som irriterer meg litt. Lisbeth Salander/Saga Norén-hypen er sterkt til stede her også. Men det løser seg greit, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda morsommere enn bok en. Det er for lite rollespillhumor i verden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt teit. Kona finner ut at mannen var forlova en gang og nå raser grunnmuren i det over tjue år lange, lykkelige ekteskapet! Han hadde en gang lyst til å gifte seg med en annen! Hun var ikke førstevalget! Herregud, damen, skjerp deg.

Men slutten var kul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En nydelig prequel til The tea dragon society. Det er bare så pent, alt sammen! Historien er ikke like god her som i den andre, så derfor «bare» en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker de nære sakene hvor etterforskerne blir kjent med de involverte best, her blir det litt vel mye intriger og politikk for min smak. Men godt utført, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Me too-historie med krimtilsnitt. Likte personskildringene, den grublende hovedpersonen midt i en oppbruddsfase, den ufyselige dattera, den fraværende mannen og alt som graves opp rundt den forsvunne leieboeren. Og stemningen! Førjuløstid i Bergen med mørke og vær, innekos og manglende kos.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fantasy-/thriller-versjon av Alice i Eventyrland. Alice, en pen pike fra den rike kanten av London, har vært på asyl siden hun hadde noen fæle opplevelser i fattigstrøkene. Nå er hun tilbake og vil finne ut hva som egentlig hendte. Det blir blodig, underholdende, spennende, grotesk og magisk. I like!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Cathrine PedersenKay NilsenSusan StensrudIngunn ØvrebøTine Sundaltove NessKaramasov11Monica CarlsenNina J.B.Finn Arthur JohansenIngunn STorill Elisabeth RevheimSimen "Boktimmy" IngemundsenBertyHeidi BAnne-Stine Ruud HusevågEster SHilde H  HelsethRisRosOgKlagingSolsiljehusmorSivBerit B LieBabynemiiJosefinemoiraJune PlutonikakntschjrldJan Erik  OlsenIngeborg GStine SevilhaugDiddiJan-Olav SelforsAnjaØyvind BjørnerudHilde SSyntaksfeilMartinenWencheBjørn Bakken