Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 1 av 1 bokomtaler

Skuffende av Nielsen.

Jeg er jævlig begeistra for det aller meste Nielsen har produsert, men hans første roman var overraskende kjedelig. Askepott, Alice i eventyrland pakka inn i science fiction, pluss en god del dop, sex og harselass av kjendisdrømmen og Idol, høres ut som en underholdende pakke. Dessverre syns ikke jeg det munnet ut i stort.

Den muntlige dagbok-stilen ble også litt irriterende i lengden. Nielsen er jo veldig god på dialog og hverdagslig språk, men når hele boka blir skildret i denne stilen ble det litt for mye. Det er naturlig og realistisk skrevet, men en hel bok med dette perspektivet ble litt for mye for meg.

Jeg har alltid likt kombinasjonen av tegning og dialog i tegneseriene hans, kanskje det er tegningene jeg savner i denne romanen.

Det er en helt grei bok, men jeg hadde forventa mere. I hvert fall litt latter underveis. Liker du Nielsens andre verk, bør du nå uansett plukke opp boka. Det er vel og snakk på at han skal publisere flere romaner, så det kjem mer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethLilith NagelDolly DuckConnieWenche VargasGodemineMalinGunillagretemorTone SundlandAnneWangCaroIdaHanne Kvernmo RyeHildeE .Roger MartinsenCecilie69Morten BolstadStine SevilhaugHeidi BAnne Berit GrønbechTurid KjendlieHilde Merete GjessingJan-Olav SelforsBertyKaramasov11PiippokattaIvar SandAurora WeberKjersti SEvaHilde VrangsagenTanteMamieElisabeth SveeIngvild SLilleviBjørg RistvedtAnniken RøilAnne-Stine Ruud HusevågHarald K