Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 8 av 8 bokomtaler

Helt OK bok. Den blir litt urealistisk med disse videosamtalene med de døde, men man blir oppriktig glad i personene i boka, og det er mye varme her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte denne boka, da den er en annerledes krim. Skikkelig creepy. I stedet for at det skjer en forbrytelse og denne skal oppklares, så får man innblikk i morderens syn på ting. Virkelig ekkelt. Det ble ennå værre av at jeg er lommekjent i en del av terrenget der handlingen foregikk (selv om kart og terreng ikke alltid stemte helt).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det ble terningkast 4 på denne boka. Jeg likte språket i boka. Men det er en del hopping mellom tid, som for det meste går veldig bra, men innimellom blir bare rotete. Det jeg likte spesielt godt med boka, er de sterke kvinnelige karakterene. Men man møter også flere mennesker i boka, som forsvinner, mens enkelte består. Alt i alt en vakkert skrevet bok, men også noe rotete.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Endelig en bok, som virkelig traff meg midt i hjertet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den historiske delen av boka, er faktisk veldig bra. Kuppet, levesettet og hestedelen av boka, er virkelig bra og korrekt beskrevet. Bare så synd at boka ødelegges av en kjærlighetshistorie i ekte kiosklitteraturstil. Det er så fjåsete, fult av klisjeer og urealistisk, at jeg blir uvell. Jeg leste ut hele boka, fordi jeg var interessert i å finne ut hva som skjedde med kuppforsøket, ikke hva som skjedde med de to hovedpersonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsom bok. For all del. Jeg koste meg når jeg leste den. Men jeg skulle ønske den var mer saftig. Den var rett og slett litt for veik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En veldig lettfordøyelig bok til tross for en veldig trist historie. Likte denne veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hahaha jeg ler ennå. Midt i blinken for min type humor. Tok ikke lange tiden å lese ut boka, men den er verdt å humre over flere ganger. Perfekt gavebok for den med en god sans for rølpehumor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sverre HoemHilde H  HelsethDolly DuckSol SkipnesMargrethe  HaugenHarald Kleser42Marit HøvdeLilleviConnieLeseberta_23Jorid FIdaTorill Elisabeth RevheimJan-Olav SelforsJulie StensethEmilie GeistSynnøve H Hoelrune røstenFru GranRandiHilde VrangsagenVeronicaHeidi LRufsetufsaPilarisKjerstiVibekeTine SundalLaila StenbrendenKristinIngunn SBeathe SolbergHelene FagerhusTanteMamieHedvigGrete AastorptuhamreMetteGrete AmundsenMarie Holter