Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 14 av 14 bokomtaler

En kjempespennende lettlestbok om mot, vennskap og å våge å ta egne valg.
En av de aller beste leseløve-bøkene jeg har lest så langt. Fine, naturalistiske illustrasjoner av Åshild Irgens Passer for jenter og gutter mellom ca 7 og 10.
Ekstrastjerne i boka for å klare å skildre følelsen av nye tusjer! <3!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I denne utgaven (fra 1975) heter jenta i historien Linda og grisen heter Valdemar....tenkte det var greit å få med seg. Charlotte heter vist Constanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Språkvask, takk! Ellers en sikker vinner på høstens prating for 7., 8. og 9. trinn. Smart måte å lære seg litt historie på, eller i hvert fall å bli interessert i historie på, selv om jeg synes det var litt irriterende med faktafeil som blir forklart på slutten...Hvorfor ikke bare sette riktig årstall hele vegen, hadde dette gjort noe med handlinga? Det skulle jeg gjerne likt å vite. Men dette er egentlig bare pirking på noe som jeg er helt sikker på at ungdommene kommer til å digge: action, kule framtidsoppfinnelser, evnen til å reise i tid- superbra!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tre grunner til å lese denne boka:

  1. Spennende karakterutvikling både i spillmodus og det virkelige liv.
  2. Ekle opplevelser som f.eks: Nick oppdager en medspiller som ser helt ut som ham selv i det virkelige liv inne i Erebos…hvem kan dette være…
  3. Avslutningen: Den fungerer utrolig bra!

Jeg har ment mer om den her:
http://barnebibliotekarene.blogspot.no/2013/02/erebos.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Forfatteren sier selv at han hadde det ganske likt som hovedpersonen Kai i boka. Kai er ikke bare litt sjenert, eller litt redd for å ta ordet i klassa...han sier aldri noen ting. Han går i den mest bråkete klassa på skolen, og plages med en gang det er friminutt eller "snakkepinnen" sendes rundt slik at alle må si noe - egentlig plages han hver gang han våkner opp til hverdag, og han puster ikke helt ordentlig før det er fri eller ferie... Jeg satt ofte med tårer i øynene mens jeg leste denne; den kloke hovedpersonen, Anja som forsøker å hjelpe, og voksne som forsøker å glatte over eller å presse fram et svar når Kai blir spurt om helt vanlige ting. "De som snakker mye får bestemme hva som er sant"- det er så utrolig bra sagt! Denne skal jeg så til de grader ha med meg på mange, mange bokprater framover! Harlad Nortun; min nye helt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har ment litt om denne her; http://barnebibliotekarene.blogspot.no/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En liten bok som rommer uendelig mye. Små vers om ting og levende vesener som skal sove.
En stille og myk bok som passer til absolutt alle i alle aldre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Runde; Gjør mer sånt! Jeg digger formatet, fargene og streken i denne supersøte lille boka. Fint med de tekstløse sidene, og alle de små søte detajene! Også er jo elefanten så søt da!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sorry aså...denne funka ikke for meg! Illustrasjonen hjalp ikke akurat på inntrykket heller... :/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et av høstens vakreste omslag skjulte det som muligens er høstens mest ubehagelige historie... Dette viste seg å være en elegant, marerittaktig, surrealistisk skildring av HP som gradvis går til grunne. En bitteliten bok sånn formatmessig, men en tungvekter tematisk. Sitter igjen med vond klump i magen og er samtidig superimponert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

50-50 fjas og gull...har litt problemer med å si noe om denne merker jeg, men Svingen skriver som alltid bra! Litt usikker på hvem jeg skal anbefale den for også, i og med at halvparten er veldig fin, og resten er overfladisk pute-bok (som i hjelp dette her ble så utrooolig klønete at jeg må lese mens jeg gjemmer meg bak puta mi...). Er det noen andre som har litt problemer med å tro på Hedvig?

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørn SturødOlaugsveinPia Lise SelnesPilarisKjerstiFrode TangenJulie Stensethingar hEivind  VaksvikLibraritas valpakkaAnneWangMonaBLStregaHarald AndersenStjernekastBjørn BakkenIngunn STurid Kalvatn SchøyenSynnøve H HoelMonica StubkjærBerit RRita KathrineTor Arne DahlGunillaMalinEli Svendsen Heie HaugerudLeseaaseTonesen81Beathe SolbergTine SundalEli HagelundSigrid NygaardHilde H  HelsethAnne-Stine Ruud HusevågMarit HøvdeVibekeLisbeth Kingsrud KvistenDolly DuckBent