Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 4 av 4 bokomtaler

Lolita er en pedofils dagbok. I Humberts syn tar han med seg stedatteren på en romantisk biltur rundt Amerika, men sett fra en annen vinkel kan vi vitne til en mørk og kompleks kidnapping. Den største skrekk er skjult bak intrikate ord og vakker poesi. Vi får et innblikk i en pedofils tankegang, men også Lolitas, og noen betydelige konsekvenser som rammer dem begge. Nabokov har skrevet romanen realistisk og karakterene troverdige. Karakter: 6

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig tung

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest ferdig samlingen enda, men vil gjerne meddele allerede nå at den er ganske misforstått.
Sveen er en dyktig debutant med Køyre frå Fræna, og gir masse hint om en dypere og mer grotesk handling.
Ikke alle novellene er like gode, men de som ga samlingen terningkast 1 mener jeg enten ikke helt har forstått den subtile handlingen eller har forstått den, men er traumatisert over hvor creepy den faktisk er.
Spesielt den siste novellen, Den Framande, mener jeg er særdeles overraskende og ekkel, og ber alle som tror den handler om utroskap om å lese den om igjen.
Alt i alt, vil jeg anbefale folk å bruke litt mer tid på å tolke noveller før de gir et dårlig terningkast, og selvfølgelig vil jeg anbefale denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LinnCecilie69Lars MæhlumKaren RamsvikCecilieMangosaft45Eivind  VaksvikReadninggirl20Tone SundlandkatrineInger-LiseHilde H HelsethHarald KEli HagelundgretemorTone Maria JonassenKristine LouiseRavnVannflaskeJarmo LarsenEileen BørresenEvaNina SolåsBjørn SturødSynnøve H HoelmoiraOdd HebækCarine OlsrødRoger MartinsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandMargrethe  HaugenLise MuntheNinaellinoronilleBasilius BibliothecariusOleLisbeth Kingsrud KvistenDaffy EnglundCamilla