Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 18 av 18 bokomtaler

Det kan ha noe med at jeg måtte lese denne boken på skolen, men jeg fant den dårlig. Ja, den hadde sine øyeblikk med litterær brillianse, men totalt sett, synes jeg bare den var trist. Alt gikk bare galt for stakkars Herman, og jeg fant det bare utrolig trist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan vel ha noe med at jeg måtte lese denne til skolen, men personlig synes jeg den var svært dårlig. Dårlig språk, kjedelige hendelser og generelt ikke så stort å spare på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest denne utallige ganger i oppveksten. Perfekt for de gangene du ikke får sove. Kom gjennom den på en time. Min favorittbok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Like fantastisk som de to første. Kan virkelig si at jeg ble lei meg da serien sluttet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Like fantastisk som nummer 1 i serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt fantastisk. Jeg har ikke stort annet å si.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den hadde visse småfeil som gjør at den ikke kommer helt opp på toppen av lista, men denne boka likte jeg veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er veldig mange som elsker denne boken, men jeg ser det ikke. Det kan hende det var tiden jeg leste den på eller lignende, men jeg fant den litt kjedelig. Mye "nå gjør jeg dette, men det gikk ikke. Derfor gjør jeg dette. 5 sider med hva jeg tenker om dette. Nå gjør jeg noe annet." Så klart skriver John Green helt fantastisk, det er jo et selvfølge. Men det hadde vært flott om han hadde utvidet horisonten sin litt og skrive om "den populære" eller fra et annet standpunkt enn en nerd som ikke har mye hell med jenter. Jeg skal prøve å lese den om igjen en annen gang når det passer bedre og den har min fulle oppmerksomhet. Det kan jeg liker den bedre da!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er virkelig den værste boken jeg har lest noen gang. Jeg leste 180 sider, og greide rett og slett ikke mer. De sier gjerne at det tar rundt 100 sider for en bok å bli spennende, men i dette tilfellet tok det minst 180, for jeg strevde med å komme meg til det punktet. Jeg anbefaler virkelig ikke denne boken til noen, uansett alder, for det er det kjedeligste jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er jeg den eneste so ikke synes denne boken er helt FANTASTISK? Jeg mener, den er veldig bra skrevet og jeg elsker historien, men et eller annet gjør at den ikke fikk høyere enn terningskast 4. Jeg synes den beste delen var slutten, den var mest spennende og hadde mest form.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste ferdig denne boken igår, og jeg må si at jeg ikke synes den var en favoritt. Jeg likte ideen, men den hadde ikke det fyldige språket jeg liker så godt hvor du må tolke selv. Den hadde en overraskende og lykkelig slutt, og jeg lukket boken med en tilfredsstilt følelse. Ikke favoriten, men bra allikevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En herlig bok som fikk meg til å lukke boken med en tilfreds følelse. Så utrolig mange gode poeng og morsomme uttalelser. Vidunderlig skrevet av to fantastiske forfattere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken leste jeg utallige ganger da jeg var mindre. Jeg leser fort, så det var den perfekte bok før sengetid. Mange gode minner!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den type bok hvor du blir altfor knyttet til karakterene og du ikke liker slutten fordi den ikke var slik du hadde tenkt deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken er veldig bra! Jeg må bare klage på at den har noen skrivefeil, men de er enkle å se forbi. En veldig velutviklet historie, gleder meg til å lese flere bøker i denne serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig bra bok! Fikk meg til å tenke litt på hvordan alle bryr seg over middels om hvordan de ser ut og hva andre synes om dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken hørte ikke helt til de andre tre, og handlingen tar plass i et asiatisk land. Derfor synes jeg den kunne være litt forvirrende til tider, men en god bok uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt fantastisk bok! John Green skriver så utrolig bra, med humor flettet inn på en smart måte. Jeg gren gjennom den siste halvdelen av boka vil jeg si, utrolig trist. Elsker den!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marianne MAvaKarin BergEgil StangelandKristinNeraBertyTine SundalJan-Olav SelforsLisbeth Kingsrud KvistenTorill Elisabeth RevheimDolly DuckLeselenaDaffy EnglundJarmo LarsenInger-Liseella76ann irenHarald KStian DalbergGlitterMyyAjiniakratuhamreKathrineMarit HåverstadEmilie GeistReadninggirl20Synnøve H HoelJan Erik OlsenRufsetufsaMargretheBjørg L.Øystein LErlend Risvik PaulsenCtinaTor Arne DahlLine DahleHilde MjelvaVannflaskeHanne Midtsund