Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 53 bokomtaler

Jeg skjønner at boka er meget godt skrevet, men det blir litt for rotete og usammenhengende for meg. Avbryter etter drøyt 100 sider. Ikke fordi boka er dårlig, men jeg blir ikke revet med. Og siden bokhylla er full av uleste bøker, velger jeg å ikke gå videre med denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest, søt, litt kjærlighet, litt humor og litt underliggende «alvor» om livet. Anbefales, selv om «bare» terningkast fire fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt med en krimbok uten for mye bestialitet. Krim er ikke min favorittsjanger, men synes denne var ganske grei. Kanskje mer på grunn av hvordan forfatteren skriver og beskriver, enn av selve plottet. Boka er kanskje litt i lengste laget...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om springende tankegang og overtolkning av ord og handlinger er lett gjenkjennelig, irriterer hovedpersonen meg. I tillegg ble det for mange filosofiske og kunstneriske betraktninger, og altfor mye bruk av «fremmedord» i tungt formulerte setninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra språk. Fine skildringer. Kjedelig historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk - rett og slett! Hørte den på lydbok. Boka i seg selv er nydelig, og jeg tror innleseren (Hildegunn Eggen) faktisk høyner opplevelsen og levendegjør boka enda mer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For all del, boka er veldig spennende og enkelt skrevet - alt det en krimbok bør ha. Men, veldig bestialsk og ganske så usannsynlig. Og ikke minst nok en litt irriterende politietterforsker som går sine egne veier. Har likevel gitt den et forholdsvis bra terningkast, pga pageturner-effekten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok til ettertanke og gode samtaler/diskusjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er litt for voldsom språkmessig for meg. Litt for mange velformulerende og intellektuelle ord og setninger etter min smak. Når det er sagt forstår jeg likevel at boka er kritikerrost, for det er kun en meget dyktig forfatter som kan skrive slik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fascinerende bok. Hørte den på lydbok, og må berømme de tre meget dyktige innleserne som skapte så mye liv til rollene. Tre forskjellige historier i forskjellige tidsepoker, men alle har til felles en god skildring av familieforhold og relasjoner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En helt fantastisk bok som nesten burde vært obligatorisk å lese fra videregående skole-alder. Fikk et tips om å høre den på lydbok, og det var magisk å høre Jamal lese inn opptak til forskningen. Boka er humoristisk, varm, sår og tankevekkende på en gang. Nydelig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenk å bli så oppslukt av en familie at man føler tristhet og tomhet når siste ord er lest (eller hørt for min del). Etter å ha lest de tre første bøkene da de kom for mange år siden, og sett serien på NRK, måtte jeg gjennom alle tre på nytt, nå på lydbok, da jeg skjønte at det var kommet to bøker til om Neshov-familien. Jeg har blitt så glad i de alle sammen. Fremragende bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nå akkurat lest siste side i Innsirklings-verker til Tiller. Flotte, såre og rørende menneskeskildringer som innimellom også får meg til å trekke på smilebåndet. Fascinerende hvordan man kjenner seg igjen i at man sier og gjør noe annet enn det man mener - gjerne det stikk motsatte. Og også det å tolke meningen bak hva andre sier og gjør.

Vet ikke helt hvilken slutt jeg hadde tenkt meg. Men, det var nok ikke denne. Litt skuffet over slutten. Lovet så bra etter Susannas historie.

Alt i alt - et imponerende verk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en av de beste bøkene jeg har lest. Utrolig gripende og spennende å lese om de unike, men likevel vanlige historiene som finnes i så mange familier i dette landet. Bokas tittel er glimrende, og henger sterkt sammen med innledningene til hver historie - for dette er Velferdsnorge - bygget med vår oljeressurs.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mulig jeg hadde litt for høye forventninger til boka, for jeg ble ikke så revet med som jeg hadde trodd - i hvert fall ikke før et godt stykke ut i boka. Det var først da de ble ungdommer at jeg begynte å "tro" på historien. Barndomsårene virket for meg lite troverdig mtp nivået av kunnskap og hvordan jentene ordla seg og tenkte.

Heldigvis kom den seg, og nå (når jeg er et lite stykke inn i bok nr 2), har jeg en bedre innlevelse i boka. Synes fortsatt jentene virker litt for voksne i forhold til alderen, men det får jeg bare leve med.

Glad bøkene er skrevet på nynorsk, så blir det litt mer sjel i de.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

All honnør til Åsne Seierstad. For en utrolig god jobb hun har gjort for å få denne boka slik den har blitt. Veldig spennende, og ikke minst veldig viktig fortelling. For meg er det mer interessant hvordan menneskene tenker, lever, handler og føler, enn alle de forskjellige stedene, grupperingene, koalisjonene og de forskjellige makthaverne. Der må jeg innrømme at jeg går litt i surr, og leser lott fortere enn ellers i boka. Blir spennende å følge med på familien fremover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet det er veeeldig mange som er uenig med meg, men er ikke spesielt imponert av denne krimhistorien.Synes de mest interessante periodene i boka var rundt Patrick & Erika, og søsteren til Erika. Fikk ikke godfølelsen her, nei. Kommer neppe til å lese mer Lackberg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et godt tegn på at en bok er drivende god når du umiddelbart har lyst til å lese fortsettelsen i en neste bok. For en spennende slutt! Syntes boka var litt langtekkelig de første omtrent 100 sidene. Etter dette en ren fornøyelse å lese. Så veldig viktig at naturen settes i fokus, og at det vises at den er roten til alt liv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ser jo at veldig mange setter denne boka svært høyt, og det kan jeg nok forstå. Men som lydbok ble den for min del ikke fengende nok til at jeg ønsket å fortsette. Kom ca 1/3 ut i boka før jeg ga meg. Har så veldig mange andre bøker som står på lista. Irriterer meg egentlig litt at dette ikke ble en favorittbok hos meg. Hadde nok litt for høye forventninger...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FriskusenTrude JensenMarianne TAnne Lise JohannessenErlend Rødal VikhagenGroTheodor ØsternGjermund  HaugeTherese LierLailaEllen E. MartolTone Maria JonassenKirsten LundMonica CarlsenFindusAnneWangKjell PTheaTove Obrestad WøienAnniken RøilTine SundalTurid KjendlieJan-Olav SelforsElinBeHegeLars MæhlumLesevimsaTrygve JakobsenAnniken LSolveigBookiacMarianne  SkageTom-Erik FallaMarit HåverstadRufsetufsaGro-Anita RoenIngvild SVannflaskeHarald KLeseberta_23