Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 12 av 12 bokomtaler

Denne ble tilfeldig valgt fra bibliotekets «Politikk og samfunn-hylle» i forbindelse med bokbingo, og allerede etter få sider skjønte jeg at dette kom til å bli minnerik lesing. Om man ser bort fra at forfatteren kan hatt terapeutisk utbytte av å skrive boka, har den absolutt null litterær verdi for andre. Språket er platt, innholdet preget av dårlig plan og struktur, og skjemmes av forfatterens bitterhet, tilsynelatende mot alt og alle i bygda hun prøvde å etablere seg.
Å trille terningkast på denne blir meningsløst da 1 er altfor mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien om varden Steinar er fengende og spennende for målgruppa, i tillegg er illustrasjonene detaljerte og fornøyelige også for de voksne leserne.
Gavetips til /fra de som er glad i fjellet- og til småfolk man håper vil bli glad i det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hjelper fint lite at språket er som balsam og roseduft, når fortellinga bare er floker og torner.
Har brukt irriterende mye tid på å prøve å forstå denne boka, men enten er jeg ikke spesielt smart, eller så er kanskje teksten mer komplisert enn jeg er vant til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En drøm av ei kjøkkenbok- sjarmerende historier, nydelige bilder og fristende oppskrifter.
Perfekt som gave til seg selv eller andre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke sikkert det skal mye til for at ei bok omtrening skal få favoritt-stempel fra meg; dette er den første jeg leser sida vi hadde gym-teori på videregående, på slutten av forrige århundre..
Likevel; en favoritt! Engasjerende, inspirerende, forståelig, variert og absolutt lett å anbefale til andre som også trenger en dytt i ryggen for å komme igang med trening- eller til de som ønsker seg variasjon i treningsopplegget sitt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjarmerende, fornøyelige og nostalgiske krimanal-mysterier; fortreffelig lest av Nils Nordberg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hovedpersonen har muligens krim-litteraturens mest originale bakgrunn; hun var tidligere ambasadørfrue, nå fraskilt, arbeidsledig, mor til tvilling-gutter (som i denne boka er på langtur til Asia) og hun bor (i følge seg selv) på nåde sammen med broren som hun har et veldig nært forhold til.
ENDELIG en "kose-krim" som ikke bare er godt komponert og har massevis av spenningstopper, denne er i tillegg veldig morsom!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt annerledes enn jeg hadde forventa, og jeg er såre fornøyd!
Ei original og underlig lita bok jeg ble nysgjerrig på da jeg så den inneholdt en komplett loterìa-kortstokk. I begynnelsen synes jeg den var altfor enkel, og jeg irriterte meg over at det var så mye som var skrevet på spansk uten at et fantes noen ordliste eller oversettelser. Etterhvert var det faktisk disse tingene som fascinerte meg mest!
Jeg er glad for at jeg gav denne litt av tida mi, og anbefaler den gjerne hvis du vil lese en uvanlig/ usedvanlig oppvekstroman.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Desverre er dette ei bok som er veldig aktuell. Skulle ønske den var ren fiksjon, og ikke realistisk, men sånn er det jo ikke.
Korrupsjon, familierelatert vold, trusler og løgner er beklageligvis en del av virkeligheten.
Anbefaler boka ene og alene fordi den har så viktig tema!

Du skal ikke tåle så inderlig vel,
Den urett som ikke rammer deg selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har trillet terning og satt favorittstempel på denne- helt uten å ha testet oppskriftene. Likevel: jeg har aldri sett en mer fristende håndarbeidsbok, og hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg kalt den verdens beste kokebok- den er så full av fristelser at jeg får vann i munnen bare av å bla i den!
Noen av oppskriftene er inspirert av gamle mønstre, som fana-kofta og åttebladrosa, andre er helt nye og skikkelig spreke, både når det gjelder farger, fargekombinasjoner, snitt og fasong. Hva mer kan man ønske seg?
Det er i hvertfall helt sikkert at strikking og hekling ikke er forbeholdt bestemødre!
(Garn skal kjøpes i mårra- og da kan man allerede håpe at de første maskene er på pinnen i løpet av kvelden!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du krysser Allan Carlsson (Hundreåringen som klatret...) og Karin Brunk Holmqvist, får du sannsynligvis noe i denne retningen! Morsom, sjarmerende og fornøyelig; feel-good, rett og slett ;o)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

svarteperHarald KKay NilsenSol SkipnesBeathe SolbergDolly Duckmay britt FagertveitSverreHilde SelmeRisRosOgKlagingJulie StensethEivind  VaksvikVibekeMarit AamdalPirelliLailaBirkaKirsten LundHarald AndersenIngeborg Gthomas von sonnenbergHilde Merete GjessingLisbeth Kingsrud KvistensveinHeidi LIdaLinnIngunn STorAnne Lise JohannessenBjørn BakkenMarie HolterSynnøve H HoelHilde H  HelsethFrode Øglænd  MalminBjørg L.Marie MJarnskjeggeHallgrim Barlaup