Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 501 bokomtaler

Etter å ha lest en glitrende omtale av denne gledet jeg meg stort og ble skikkelig skuffet. Den fenget meg på ingen måte, språket var for lett og klarte ikke å gi meg noe som helst så etter ca. 60 sider klappet jeg bare boken sammen. Når det er ingenting i en bok som gjør meg nysgjerrig på hva som vil skje utover i boken så gidder jeg ikke bruke tid på den rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hva skal man si?! Jeg klarte knapt å legge den fra meg, samtidig som jeg ikke ville bli ferdig, jeg ville nyte den så lenge som mulig...! En riktig perle! Står ikke det minste tilbake for den første i trilogien, "Søsterklokkene" og jeg kan knapt vente til den tredje kommer!

Jeg kjøper aldri romaner, jobber på et folkebibliotek så jeg har ikke noe behov for å kjøpe selv, men både "Søsterklokkene" og "Hekneveven" har funnet veien til min egen bokhylle så jeg kan ta dem frem og lese dem når jeg vil... Elsk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fjerde bok om Charlie Robertsen og Bjøranger leverer som før. Ble litt i overkant mange arabiske / muslimske navn å holde styr på, men spennende så det holdt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt pussig og annerledes krim, men jeg leste den nesten i ett strekk. Klarer ikke helt bli enig med meg selv om hva jeg synes, men den får en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt usikker på om det er forfatterens språk eller oversettelsen som gjør at denne ikke når helt opp til 6 for meg, men det er noe litt for enkelt over språket innimellom. Men jeg slukte boka, den er spennende i lange baner!

Jeg lover deg - denne slutten så du ikke komme! Garantert!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bok nr. 2 i serien, fin hestebokserie for mellomtrinnet og kanskje ungdomsskolen også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke hennes beste etter min mening, men en grei firer på terningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende om gamle norske skikker og tradisjoner, kulter og helgedyrkelse. Men det er en grov feil i boka, vi som jobber i bibliotek har ingen mulighet til å søke opp hvilke bøker våre lånere har lånt gjennom årene... Vi kan kun se det som lånes nå. Men ellers - spennende og interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant og morsomt om jobben som gravferdskonsulent. Skrevet med et glimt i øyet og med beskrivelser som kan fremkalle både latter, tårer og brekninger...!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste vel i overkant av 100 sider før jeg ikke gadd mer. Ble veldig oppstykket når det var så mange som skulle ha hver sin stemme og da jeg kom til kapittelet om Tomas i lugaren og den lille gutten, da ble det for dumt. Leste et par kapitler til før jeg lukket boka. Tok en sniktitt på siste side riktignok og slo bare fast at dette ikke var noe for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her ble det både latter og blanke øyne mens jeg leste. En sykepleier har sannelig varierte arbeidsdager og opplever mangt og meget. Interessant og underholdende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm. Godt skrevet, spennende, godt plot og en meget uventet slutt (altså den helt siste siden). Og det var noe jeg også savnet en løsning på (dette med arven, hvorfor?). Men boka var så spennende at jeg leste den ut i løpet av 2-3 økter!

Det er tydelig at grooming (lærer - elev) er in i tiden å skrive om, dette er i alle fall den tredje (om ikke den fjerde?) boka jeg leser om dette temaet på ganske kort tid, både voksen krim og ungdomsbøker. Men det er et viktig og evig aktuelt tema - dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Woah! Lotte, Jens og datteren Poppy lever et tilsynelatende perfekt liv hvor alt dokumenteres på instagram. Alt. Men er alt virkelig så rosenrødt som det ser ut?

Dette er Kristine Getz' krimdebut og den er meget solid etter min mening! Jeg ble lurt flere ganger underveis og plottet er dessverre aktuelt og grusomt - anbefales så absolutt for den som liker krim!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke så ofte jeg leser fagbøker fra perm til perm, men denne var så nydelig og sjarmerende at jeg ikke klarte å legge den ned igjen da jeg først hadde tatt den opp! Plukket opp noen nye tips og koste meg godt med trivelige tekster, flotte biler og et ytterst sjarmerende ektepar! Blir klart en sekser fra meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette ble for sært for meg. Avbrøt og gir den terningkast 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De siste bøkene om Helen Grace, av M. J. Arlidge, har vært litt gjentagende synes jeg så jeg var i utgangspunktet litt skeptisk da jeg tok opp denne. Det viste seg fort å være fullstendig grunnløst!

Denne gangen er det ikke Helen Grace som står i sentrum (heldigvis), men hun er selvfølgelig den samme, drivende dyktige politietterforskeren som tidligere. Man finner et ille tilredt lik opphengt i et tre midt inne i skogen i New Forest, offeret bærer preg av å ha vært jaget før han ble skutt med armbrøst, hengt opp etter beina og latt henge for å blø i hjel og lide så mye som mulig. Han hadde vært på camping med kjæresten sin, men våknet midt på natten, langt ute i skogen uten å ane hvordan han hadde kommet seg dit.

Kort tid etter skjer det samme igjen, med en kvinne denne gangen. Er det noen fellesnevner for disse to? Hva er den i så fall? Og hvem er det som leker katt og mus med politiet langt inne i skogen?

Jeg klarte nesten ikke å legge fra meg denne - jeg tror jeg har levd dypt inne i New Forest det siste døgnet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ninni Schulmanns 6. krimroman om journalisten Magdalens Hansson og Christer Berglund og Petra Wilander fra politiet. Det skal settes opp et teaterstykke i den lille bygda i sommer, om en legendarisk klokkemaker som levde i egnen for lenge siden. En av disse klokkene står i huset der Petra og sønnen Hannes bor og det virker som om den kan spå død...

Magdalena er dypt deperimert og det gjennomsyrer hele boka, det er en ting det er viktig å snakke og skrive om, men om en kriminalroman er den rette arenaen er jeg usikker på. Det gjorde boka så tung til tider at jeg vurderte å legge den fra meg, var usikker på om jeg skulle orke å lese den ferdig, men siden Schulmann tross alt skriver veldig godt og plottet var spennende så la jeg den ikke fra meg. Mulig at hun dermed har oppnådd det hun ville, men for meg ble den i tyngste laget av den grunn og får en firer på terningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne markedsføres som veldig morsom, men jeg vet ikke helt. Nå er jeg nok ikke i målgruppa, men jeg synes ikke den når helt opp for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tøff og fin bok skrevet rett fra hjertet av Victor Sotberg. Den blide lysluggen vi har sett på tv har ikke alltid hatt det så lett og om ikke denne historien gir deg klump i halsen og lyst til å gi Victor en stor klem, så har du et hjerte av stein!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Matre leverer igjen! Starter ganske rolig, men ganske snart tar det av så jeg nesten ikke klarte å legge boka fra meg! Det var ikke helt vanskelig å avsløre ting underveis her, men allikevel - godt språk og en rivende spennende fortelling gir full pott fra meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kari ElisabethAnn ChristinMonica CarlsenAvaEllen E. MartolReadninggirl20RufsetufsaFrode Øglænd  MalminMangosaft45Tonesen81VannflaskeHarald KMarianne  SkageIrakkHilde H  HelsethErlendAnn Marlen EngerEvaStine AskeSommer1970Synnøve H HoelKarin BergLisbeth Kingsrud KvistenMariannegretemorJeanetteLars MæhlumMarie ØstvoldJohn LarsenMonicaRandiLinda RastenTine SundalhimnefertitiIngeborg GAnne Berit GrønbechNinaMarita LoeRoger Martinsen