Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 11 av 11 bokomtaler

Verste krimboken jeg har lest på lenge! Jeg liker egentlig Unni Lindell, men dette var uinteressant, dårlig skrevet og boken er bare rotete skrevet. Slet meg gjennom den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende konsept, men det blir ødelagt av dårlig språk og mange klisjeer. Jeg ble aldri engasjert, og de mange tilbakeblikkene fungerte bare ikke. Jeg slet meg gjennom denne boken av kjedsomhet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde høye forventninger til boken pga mange lovprisninger fra andre, og tematikken er jo spennende og annerledes. Derfor skuffet denne ekstra mye! Jeg ble aldri engasjert, og boken er jo fryktelig dårlig skrevet med dårlige formuleringer og langdryge, intetsigende setninger. Innimellom tar den seg opp, men jeg kjedet meg desverre gjennom store deler av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ufattelig dårlig bok. Typisk dameroman. Elendig språk og full av klisjeer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er en selvhjelpsbok basert på Cathrines egen erfaring med spiseforstyrrelse og jakten på «det perfekte». Altså noe svært mange jenter kan kjenne seg igjen i. Det er første og eneste selvhjelpsboken jeg noensinne har lest, men jeg likte den svært godt! Tror ikke jeg er helt i målgruppen, men flere steder i boken traff meg midt i hjertet, og jeg begynte å tenke over mitt eget liv, og hvordan jeg kan skryte av meg selv. Kunne ønske jeg hadde lest den som en usikker 15-åring for mange år siden, og jeg tror mange unge jenter vil ha stor nytte og glede av å lese denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SirenStBeathe SolbergKarin BergTom Arne MøllerbråtenHilde H  HelsethJulie StensethEmil ChristiansenLasse SteinnesDaffy EnglundRita KathrineMorten JensenmarithcsiljehusmorReadninggirl20katrineBertyaRmaNdA BaisBabynemiKserinaTine SundalHanneMarianne  SkageEmilie NilssenFiskVioleta JakobsenJohn LarsenConnieTone Dahleingar hToveTone Maria JonassenSverreLibraritas vKorianderelmeAjiniakraKay NilsenTanteMamieLeseaaseHeidi Nicoline Ertnæs