Tekst som har fått en stjerne av Stig Ove Voll:

Viser 1 til 20 av 34:

Jeg har levd i en tid hvor man mente at viten var det som skulle til for å opplyse mennesket. En tid hvor vitenskapens menn også var travel beskjeftiget med å hente himmelen ned på jorden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Forvirra. Jeg vil så gjerne forstå dette. Hvorfor folk dør alene. Hvorfor jeg reagerer sånn som jeg gjør. Hvorfor i alle dager vi i det hele tatt eksisterer. Og når jeg kommer så langt inn i spørsmålsrekka, må jeg slutte. Slutte å tenke. Legge fra meg avisa, og gå ut.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg kan gjøre alt du vil. Alt du vil, i den rekkefølgen du har lyst til at det skal skje i og alt kan være som det var. Jeg skal ikke gå noen steder. Jeg skal være her og jeg skal aldri gå. Selv om aldri er et stort ord og elsker er enda større, skal jeg si begge ordene i samme setning og jeg skal presse brystkassa di mot min.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hun som var det vakreste livet hadde å by på, og som du ved et lykketreff var blitt utpekt til å eie, og ved et ondskapsfullt bedrag lokket til å miste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som den uhelbredelige bokomanen jeg er, har jeg kjøpt 5 bøker på 2 dager, den aller siste er Jonas Jonasson: Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant. Gleder meg veldig til denne. Tittelen er morsom og de anmeldelsene jeg har lest får meg til å få enda mer lyst til å begynne. Spørs om det blir parallell-lesing igjen..flere bøker på gang samtidig. Har akkurat begynt på Den siste gode mann av A.J Kazinzki. Kan være godt å veksle mellom krim og humor, kanskje...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Uff, jeg hadde som mål og ikke kjøpe noen fler bøker før høsten; den ballen gikk i stanga og ut. Brøt sammen etter en par tre uker; igår falt finger'n på bestillingsknappen og nå ligger Lille fremmede av Sara Waters i posten. Kjenner jeg meg selv rett, (og det håper jeg jo at jeg gjør), så kommer jeg meg nok ikke gjennom sommer'n uten fler spontane/ikke så spontane innkjøp av bøker. Har forhåndsbestillt Jo Nesbø's Gjenferd, og jeg gleder meg. :o)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Synes det er spennende å høre hva mine felles medbokelskere driver med! Har du latt din lidenskap for litteratur påvirke ditt karrierevalg eller har du et yrke som står i kontrast til din hobby?

Selv er jeg litteraturstudent, og har ikke bestemt meg for hva jeg vil gjøre i fremtiden enda :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leser denne boken for tiden. Trodde virkelig den skulle være litt sånn "amerikansk og overfladisk", men jeg liker den! Den gir meg gode ideer. Jeg elsker jo lister feks. Skal begynne å lage lister over alt mulig som gjør meg glad, ting jeg ønsker meg, ting jeg liker å gjøre, bøker jeg vil lese, steder jeg vil dra til, ting jeg vil gjøre sammen med barna, med mannen, ting jeg vil gjøre med venniner, kort sagt over alt som gir glede i live!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Da har katalogen for 2011 blitt lagt ut på nettet, og man kan ta en titt og finne ut hva som er på salg i år. Alle leserhjerter gleder seg? :)

Hvilke bøker frister deg mest fra årets mammutsalg?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jepp! Her er det bokhandlere i fleng! Samt forfattere, har det vist seg... Joda - dette er stedet for oss som synes at livet ville vært uutholdelig uten at veggene var tapetsert med bøker. Selv jobber jeg som butikksjef hos Sandnes Libris, og debuterte med boka "Tvillinger" i fjor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøker av Bill Bryson dekker vitebegjærlighet iallefall, han har skrevet reiseskildringer som er fantastisk lesning, min favorittbok er En kort historie om nesten alt. Her klarer han faktisk å presentere populærvitenskaplige fenomener og emner på en måte at "selv jeg" skjønner det ;) Thor Gotaas er en norsk sakprosaforfatter som også leverer fantastisk gode bøker om ulike emner: Løping, en verdenshistorie f.eks. Eller den nyeste: Ørkenen Sur, om nordmenn som av ulike grunner strandet i Brooklyn på første halvdel av 1900-tallet. Her er bilder og historiske fakta pent flettet inn med skildringer om den norske uteliggerkolonien. En Skjønnlitterær bok jeg anbefaler er Frelseren av Nesbø ! Uhyggelig bra historie som dreier seg rundt uoppgjorte synder på Frelsesarmeens sommercamp den gang da, en øst-europeisk leiemorder og en forsoffen etterforsker..midt i Oslogryta :) Arto Paasilinna skriver bøker som er tynne i omfang men rike på burleske historier med humor og snert, de mest absurde situasjoner med de skeiveste eksistenser. Fantastisk :)Jeg ville starta med De hengte revers skog! og bøkene, - får du selvfølgelig på ditt bibliotek :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Politi og røver av Kjetil Stensvik Østli. Om "det harde ransmiljøet på Østlandet" på 90 tallet. Med tidligere politispaner Johnny Brenna og den tidligere kriminelle Petter R. Hansen. Spennende støff for oss gutta;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fant en bokserie jeg likte. Leste den første boken, også søkte jeg på bokserien på google eller wikipedia for å finne ut når neste kommer ut. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet og jeg har funnet ham i alle rollene, fra de filmene jeg har sett så langt, da:) Han er så lett å kjenne igjen. Husker ham godt som bonden fra Creepshow og prest i Pet Sematary, og mange andre småroller. Så det er ikke vanskelig å kjenne igjen ham:) Visste du at det er sønnen hans som er med helt i begynnelsen av Creepshow? Sønnen hans, Joe Hill som også er grøsserforfatter:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Stig Ove! Tusen takk for det!Så gøy at du har sett bloggen min. Det er vel på mange måter en slags historisk slektsroman, alt er basert på en sann historie. Mye av handlingen er fra tidlig 50-tall.Det er bare denne boken! Forlaget mitt heter Norske Bøker. De satser på nye forfattere! Hilsen Rannveig Marit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå og da var han gjest i fengselet for å få korrigert sine oppfatninger om lovlydig liv slik at de sammenfalt med samfunnets.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Du MÅ lese boka! Jeg kom over den ved en tilfeldighet i bokhandelen og tenkte at det var lenge siden jeg hadde lest SK. Hadde sett filmen som var skikkelig teit og hadde mine tvil. Med filmen i bakhodet hadde jeg lave forventninger, men jeg ble positivt overrasket over hvor bra boka var i forhold til filmen. Den er magisk og skremmende. Den eneste boka som virkelig har fått meg til å grøsse, selv etter å ha sett den elendige filmen. Les den! Gi den en sjanse. Det er jeg glad for at jeg gjorde, ellers har jeg gått glipp av en skrekkelig god bok. Helt enig med deg. Filmene som er basert på SK bøker har en tendens til å bli dryge og tamme i forhold til bøkene. Skrekken er liksom ikke der. De filmatiseringene jeg liker best av SK er The Shining (den er fenomenal med JN:), Needful Things (den er morsom og fengende), Misery (Kathy Bates, trenger jeg å si noe mer) og The Night Flier (mørk og dyster). Leste boka IT i sommer. Feit bok, men hundre ganger bedre enn filmatiseringen. Den var rett og slett forferdelig dårlig:) Boka er mye bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håper dere vil "se" meg! Jeg er en ung forfatter som arbeider med min første roman. Den kommer ut i 2011. Er også bokanmelder for www.bokavisen.no. Les gjerne mer om boka mi på www.glemte-minner.blogspot.com

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skulle ønske det fantes en slik oversikt på en nettside. En som oppdaterte ofte, for å slippe å gå innom alle forlagene, forfatter hjemmesidene osv...det er for mye jobb for meg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har laget en oversikt ( dog ikke uttømmende) over vårens bokutgivelser her

Jeg bruker forlagenes hjemmesider, søkefunksjonene hos nettbokhandlerne, blogger, hjemmesider m.m for å holde meg oppdatert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVannflaskeBård StøreStein Georg LillemoenAud- HelenNicolai Alexander StyveIngunn SIngeborg GChristofer GabrielsenHarald KSigrid NygaardDolly DuckHanneIdaIvar SandKarin BergHanne Kvernmo RyeTorill RevheimRufsetufsaMargrethe  HaugenmgeStine SevilhaugCamillaBerit B LieHeidi HoltanLiseBeathe ArnesenInger-LiseAnn ChristinJulie StensethTurid KjendlieReidun SvensliReadninggirl30Beathe SolbergSyntaksfeilEvaGro-Anita RoenIngrid HilmerPiippokattaEster S