Tekst som har fått en stjerne av Kjetil Hope:

Viser 1 til 8 av 8:

Eg kjenner meg igjen, ja. I tillegg har eg ein del bøker eg har byrja på, for så å legge til side då noko meir spennande dukka opp. Men du må vel innrømme at å ha råd til å kjøpe fleire bøker enn du har tid til å lese er eit ganske herleg luksusproblem å ha, ikkje sant ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skal innføre din regel nummer en. Har en regel fra før om at jeg ikke kjøper bøker uten å ha lest dem, dvs lånt dem (på biblioteket) først. Den regelen er jeg fornøyd med. Det innebærer for eksempel at jeg ikke kjøper krim- og spenningsbøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lest Sebag Montefiores biografi om Stalin og likte den veldig godt. Men det er veldig mange navn i boken og jeg har hørt enkelte si at den ble litt forvirrende, så jeg vet ikke om den kanskje egner seg best om man kan litt om Stalin og hans regjeringsperiode fra før. Boken har dog en liste over alle navn, så det går jo an å slå opp, men det kan forstyrre selve leseopplevelsen. Jeg kan også si at boken "Den unge Stalin" ikke er like god som "Stalin"

Service sin biografi har jeg ikke lest, men jeg har lest et par andre bøker av ham og basert på dem vil jeg si at Service er en forfatter som kan slå begge veier. En bok jeg leste av ham var veldig lettlest og medrivende, mens en annen var ganske så tråkig og kom ingen vei. Hans biografi om Lenin står på vent i min hylle og jeg samler mot til å gå løs på den fordi jeg ikke vet hvilken av de to kategoriene den tilhører.

Håper du i alle fall ble litt klokere av dette.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er det noe jeg hater, så er det reformatorer. En reformator er et menneske som ser verdens overfladiske sykdommer og setter seg fore å kurere dem ved å forverre de dypereliggende lidelsene. Legen forsøker å få den syke kroppen til å ligne den friske; men vi vet ikke hva som er sunt og sykt i det sosiale liv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg lurer på om nokon her inne har kjennskap til ei lesegruppe i bergensområdet.

Med lesegruppe meinar eg ei gruppe der folk samlast for å lese bøker i lag, eller diskutere bøker dei leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lister er moro, og som nicknamet mitt tilsier har jeg lest en god del av dem. Her vil jeg sette opp en liste over tegneserier som jeg mener fortjener oppmerksomhet og respekt, rett og slett fordi disse er "top notch", ifølge min smak


Godt sagt! (13) Varsle Svar

Veldig subjektivt, veldig forutinntatt og veldig ærlig. Svært forskjellige begrunnelser for at jeg rett og slett ikke gidder. Noen på grunn av tidligere erfaringer med forfatteren, noen på grunn av at de er anbefalt av feil personer og antagelig en god porsjon vrangvilje.


Godt sagt! (21) Varsle Svar

Russisk litteratur har betydd mye for meg. Her er 10 døde russiske forfattere, i sånn passe kronologisk rekkefølge, som jeg mener bør leses. Verkene er elsket og hatet, gjør opp din egen mening...


Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenBerit B Lieleser42RandiAHegeHeleneJanne BrovoldInger-LiseTine SundalHilde MjelvaEvaTatiana WesserlingLars Johann MiljeHeidi LNeraIngeborg GLisbeth Marie UvaagINA TORNESHanneChristoffer SmedaassiljehusmorInge KnoffRufsetufsaEvaSynnøve H HoelJulie StensethDolly DuckPiippokattaHarald KWenche VargasHildaBård StøreMarianne MIngunn SS.I.S.Stine AskeAlice NordliReadninggirl30HeidiOda Marie H