Tekst som har fått en stjerne av Jostein Røyset:

Viser 1 til 20 av 10204:

Ja, det kan se ut som det er slik. Boka om kart virker interessant, og jeg vil lese den (når den tid kommer). Å tegne kart tror jeg måtte være en fin jobb. Før og nå, men mest før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. Denne helgen har jeg ikke fått lest så mye, men holder på med de syv søstre av Lucinda Riley og fremdeles meg av jojo moyes. Har som plan å lese ferdig syv søstre før jeg drar på ferie, slik at jeg kan ta med de to neste i serien. Satser på en god leseøkt i kveld

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Eg får aldri sjå verda igjen" ser meget interessant ut. Hadde ikke hørt om denne, men tror jeg skal lese den etter jeg er ferdig med "Hvitekrist".

Edit! Så lasta jeg den ned og har allerede begynt å lese den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka var meget god. Jeg hadde håpet på litt mer informasjon rundt de økonomiske bakmennene i nazi-Tyskland; i stedet tar boka i større grad for seg invasjonen av Østerrike (noe som for øvrig er meget interessant). Vi får være med i kulissene, og det er svært lærerikt. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kan du trygt gjøre. Setter ens egne følelser i sving flere steder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er jeg glad for å høre, siden jeg leser den selv. Den måtte vike for mesterverket til Philippe Sands, som akkurat nå er ferdig lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så mange bøker og så lite tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg vart nesten "satt ut" etter å ha lese Eg får aldri sjå verda igjen
Trist, lærerik, poetisk om ein trist lagnad. Han skriv godt!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har begynt å lese Brødrene Shakespeare og den er helt annerledes enn forventet. Boken ble kjøpt for kr. 5,00 på biblioteket for evigheter siden, lenge før jeg fikk somlet meg til å lese noe av Shakespeare. Jeg har vel trodd at den skulle være litt kronglete og gammeldags, men den er derimot veldig moderne og ungdommelig i formen. Jeg er bare helt på begynnelsen, men har (noe overraskende) allerede fått ca 40 ord og uttrykk for ereksjon. Ikke det første jeg forbinder med Shakespeare, men teksten er både god og humoristisk - og det er jo sommer :)

Jeg måtte google Jon Ewo og skammer meg litt over å ikke ha hørt om ham før. Er det slik at det bare en noen få forfattere som får all oppmerksomheten, eller er det jeg som er helt sløv?

På iPoden går bok nr 5 av Sagaen om is og ild. Jeg begynner virkelig å føle meg hjemme i dette universet, så det blir nok flere etterhvert.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Her er det lyst og fint hele døgnet. Dette er min tredje av Morrison, alle svært gode. Denne virker lovende så langt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker alenetid bedre og bedre med årene, det tror jeg mange gjør, ihvertfall de som møter mye folk i jobben sin. Herr Fikrys litterære liv var en forlokkende boktittel. Minner meg om at jeg skal lese en annen bok av en litteraturanmelder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er bedre å glede seg til noe godt, som å lese, mens man holder på med noe annet hyggelig, som å ha besøk. Hisham Matar har jeg ikke hørt om. Si fra hvis det er en god bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja den ene er veldig god kan jeg bekrefte, den andre virker lovende. Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne uka leste jeg to bøker - hvorav den ene virkelig falt i smak: Herr Fikrys litterære liv! Ble vanskelig å finne en ny bok etterpå, men så kom jeg tilfeldigvis over Johan Theorin i bokhylla vår - 2-3 krimbøker jeg ikke har lest. Så i morges fikk jeg så vidt starta på de første femti sidene av "Skumringstimen". Kjente at krim passet meg veldig fint nå :-)

Jeg nyter ellers en alene-hjemme helg mens gubben er på guttetur. Huset er nyvaska, sengetøyet bytta, klesvasken hengt opp ... så jeg skal ingenting annet enn ut å gå meg en gooood og lang tur med lydbok (hvilken har jeg enda til gode å bestemme meg for!) og så får vi se hva helga bringer - om jeg holder meg inne med boka mi og nyter "ensomheten" eller om jeg får lyst til å strekke på de sosiale antennene. Må ærlig innrømme at 2-3 dager helt alene egentlig bare er ganske digg... :-P Er muligens sær og introvert, og har med tiden lært meg å bare akspetere det =)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det høres ut som en fin ferie. Setter opp Anne Bitch på leselista også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Toni Morrison har jeg ikke lest. Enda et hull som må tettes. Det er vel lyst der du er nå, men her er det mørkt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

To gode bøker, tror jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Armenerne er nevnt i boka til Philippe Sands, siden de var offer for folkemord tidlig, og da var det osmanerne som sto bak, så vidt jeg skjønte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må sjekke "Dagsordenen". "Hvitekrist" vurderte jeg i dag, men bunken av lånebøker først.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste "Far Goriot" sammen med lesesirkelen her fo noen år siden. Detaljfokuset husker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FragmenterCarolineTone SandvikTrygve JakobsenHarald KPär J ThorssonGVLene AndresenGrete AmundsenBoktimmyJulie StensethReadninggirl20Jostein RøysetKarianne KrogstadBjarneTor Arne MyklebustBjørg L.edgeofawordVildeIdamgeTanteMamieNils PharoLinnTor Arne DahlMariaRos-MariMari Nordø LommelunEli SeimBjørn  BakkenBjørn Erik Strand-HanssenKristine LouiseAnne-Stine Ruud HusevågMarianne KesselelmeTuridHegeFrode TangenThomas KlakeggJan Erik  Olsen