Tekst som har fått en stjerne av Ida Charlotte:

Viser 1 til 20 av 108:

Vakker, vakker bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De neste ukene forsatte Anna å lese. Hun ble kjent med masse mennesker hun ikke hadde lest om før. Noen var snille. Noen Var slemme. Noen var glade. Noen var triste. Noen var kloke. Noen var dumme. Noen var voksne. Noen var barn. Men Anna syntes hun kjent seg litt igjen i alle sammen. Og hun var glad for å hjelpe dem. Slik at de kunne leve bestandig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis bøkene ingen leste ble ødelagt, ble menneskene inni dem også borte.
Som et blad om høsten.
Det visner.
Så løser det seg opp og blir til støv.
Så blir det borte i vinden. For alltid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Velger å ikke gi terningkast. For det er umulig å gi terningkast på noen sin sorg! Boka rørte meg og ga meg innblikk i utøya-historien fra en annen side enn sånn vi kjenner den gjennom media. Men ingen stor leseopplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noe av det vakreste jeg har lest. Samtidig ble jeg forbannet av å vite hvordan virkeligheten er for mange kvinner og familier.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er vel ikke så mye fænsi greier man trenger ,men jeg liker apper :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nok en bok som blir rost av både forlag og litteraturanmeldere i flere land. Personlig må jeg si at jeg synes den ble for langtekkelig - det er for lite som skjer i deler av boken, men på slutten skal det plutselig presses inn veldig mye tvister og komplotter. Historien kunne vært så bra og engasjerende, men måten den er skrevet på gjør at jeg kjeder meg til tider og tenker "bla, bla, gå nå videre".

Med andre ord, ikke den beste thrilleren jeg har lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Man tror jo at de alltid kommer til å være der, ikke sant, men så en dag er de ikke det lengre"

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Dårlig nytt for de med liten plass og en hel haug med bøker fra før...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du PayPal så er det bare rett fram. Ellers vil jeg tro at du må betale med kort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må bare si: Jeg liker veldig godt hvordan Jojo Moyes skriver! Hun treffer noe i oss alle, tror jeg. Virkelighetstro og lettlest feelgood, følsom og humoristisk.
I denne boken føler du på desperasjonen til Jess som vil gjøre alt for barna sine - den misforståtte sønnen som mobbes og datteren som er mattetalent som kan forandre livet til hele familien bare hun får et stipend til utdanning. Så har vi Ed som kommer som en litt haltende reddende engel inn i det hele.. - kos deg med god lesning, lover deg latter og tårer !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den 3/9 var jeg på boklansering med Cecilia Samartin,så da måtte jeg jo kjøpe den siste boka "Los Peregrinos! Fikk henne til å signere de andre bøkene av henne også,så nå har jeg samtlige bøker av den nydelige forfatteren signert:)
Ellers befinner jeg meg i Budapest igjen og der gjorde jeg siste bokinnkjøp for et par timer siden,: "Adultery" av Paulo Coelho!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nedtur etter bok nr. 1. Altfor mykje sex og for lite handling. Det som er av handling er gjentakande nesten til det kjedelege. Håpar siste boka tek seg opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje det er det kjærlighet gjør; glatter ut livets harde kanter, betenker oss med et mykt sted å lande når vi faller og begrenser antall blåmerker når vi gjør det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Noen ganger kan andre folks meninger til slutt bli dine egne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er noen som tror de beste forfatterne er de som pynter seg med ord, som skriver poesi i stedet for litteratur. Men de virkelig gode forfatterne er de som kan ta en dyp, mørk og ærlig historie om det å være menneske, og pakke den inn i en så enkel språkdrakt som mulig. Måten Jojo Moyes åpner boka på, får deg kanskje til å tenke på chic-lit og strandlitteratur, men dama kan skrive. Ikke skrive som i episke verker som løfter språket til et annet nivå, men skrive på en slik måte at du blir revet med fra første side, på en sånn måte at selv de tyngste temaer beskrives med humor og varme. Hun har skrevet en bok jeg bokstavelig talt ikke klarte å legge fra meg - og jeg hater det uttrykket, pleier sjelden å ha problemer med å legge fra meg bøker om jeg ønsker det, kan være en strukturert leser. Men denne boka gjør deg asosial, den får deg til å glemme tid og sted, den får deg til å lese så intenst at teen er blitt kald innen du kommer på at du må drikke den, den får deg til å måtte tvinge deg selv til å holde avtaler eller spise. Til en viss grad får den deg også til å se livet på en annen måte, og den har fått meg til å ta noen runder med min egen etikk og moral - spesielt med tanke på temaet aktiv dødshjelp.

Louisa Clark er lett å kjenne seg igjen i, og en karakter du ser kan gli rett inn i en romantisk film (som dette da også sannsynligvis blir, film er planlagt i løpet av året). I dette tilfellet er ikke det ment negativt, hun er absolutt en tredimensjonal karakter.

De eneste svakhetene slik jeg ser det er skiftet mellom karakterene - noe som først plutselig begynner å skje sånn midt i boka, og deretter kommer sporadisk. Det er ikke noen vits i disse perspektivskiftene, i mine øyne. I tillegg er det et par små detaljer som er "feil", som du merker når du leser hele boka i ett strekk, for eksempel en scene der Moyes først beskriver at Lou sparker av seg skoene og aldri henter dem igjen, og senere i boka kommer tilbake til et senere punkt i samme scene, der Lou plutselig sjangler rundt på de høye hælene.

Denne boka er lettlest, men samtidig litt tung å lese. Fordi det ligger et alvor bak alt, det ligger en visshet bak håpefullheten som nesten utvikler seg til å bli desperat. Det preger boka veldig. Det går ikke an å beskrive dette på noen annen måte. Les den!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Her er mine, har 216 til salgs/bytte for tiden. Det går noen til andre bokelskere fra tid til annen. De fleste av fantasybøkene selger jeg for en venn, men bytte går greit der å da jeg bare legger til betaling selv. En del er også rester fra da jeg jobber i byttebutikken i Sarpsborg. Ellers så kommer de fleste av mine egne bøker jeg leser i denne hylla etterhvert, den siste ikke biblioteksboka jeg leste, Svenska mord forsvant med en gang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her er en liste med bøker jeg har ute for salg! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ET HELT HALVT ÅR av Jojo Moyes: Jeg fikk muligheten til å lese denne boken uten å betale for den, med den vri at jeg ikke får eie den, men må levere den tilbake. Etter å ha lest den vil jeg betale for den, slik at jeg kan eie den for på den måten å ha de beste muligheter for å kunne lese den igjen. Halvveis vurderte jeg å klappe boken igjen og ta det fra begynnelsen av - så god syntes jeg at den var. Og det bare halvveis! Jojo Moyes har skrevet en kjærlighetsroman som er for innsiktsfull til at jeg i det hele tatt har lyst til å henge meg opp i detaljene typiske kjærlighetsbøker inneholder. Det gjør med andre ord ikke denne. Dette er den første kjærlighetsromanen jeg har lest helt ut. Som jeg har likt. Et særdeles kraftfullt språk veier dessuten oppunder den påstanden.

Godt sagt! (38) Varsle Svar

Moren min sa bestandig at hver dag er en gave , og at hvordan vi velger å pakke den opp, er avgjørende for vår lykke.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Reidun SvensliHarald KAkima MontgomeryBjørg L.TanteMamieSigrid NygaardDolly DuckMereteingar hNeda AlaeiRuteressritaolineMonaBLVigdis VoldAlice NordliChrissieJan-Olav SelforsBeathe SolbergMarit HåverstadKjetil Klakegg Bergheimleser42Monica CarlsenDaffy EnglundHelenemgekntschjrldHildeE .LesevimsaTone Maria JonassenBenedikteRandiSynnøve H HoelHilde H  HelsethTheaTonje-Elisabeth Størkersenerlend kongsvollTorill Elisabeth RevheimHanne MidtsundLilleviRisRosOgKlaging