Tekst som har fått en stjerne av Grete Aastorp:

Viser 1 til 6 av 6:

Den inneklemte dagen opprant. I tidligere tider, ville den ikke ha vært inneklemt, men en ganske vanlig dag i rekken av andre dager og til forveksling lik dem før og etter. Men i takt med en befolkning med tilgang til stadig større ressurser, mer fritid og større drømmer, hadde dagen blitt inneklemt. I gamle dager hadde nordmenn unnlatt å reise på hytta på for eksempel Kristi Himmelfartsdag fordi de måtte jobbe dagen etter. Men etter at påfølgende dag ble inneklemt, går alt bedre.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Å gå frå hytte til hytte i fjellet er i beste fall ei form for ferie som utelukkande inneheld dei to kjedeligaste tinga med å vere på ferie: pakking og transport.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Norge er et fantastisk land, drikker du lettøl på fest, tror alle du er avholdsmann, men drikker du lettøl i lunsjpausen, tror alle du er alkoholiker.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Det var lenge siden han hadde deltatt på på noe nasjonal forskningsseminar, og han visste hvorfor: Slike "tverrfaglige" seminarer hadde en lei tendens til å ende i "tverr faglighet"...

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg ble stort sett skuffet over denne boka. Jeg likte veldig godt kapitlene hvor Fatma fortalte, men i de andre var det ingen stor fremgang i handlingen, og spesielt i tenåringsguttens kapitler holdt jeg på å sovne. Håper de andre bøkene jeg har stående i hylla av Pamuk (Snø + Mitt navn er Karmosin) er bedre. Dessverre ga denne boka meg liten lyst til å ta fatt på de andre to..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sannsynligvis en av de mest oppskrytte bøker jeg har lest. Et slit å komme igjennom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethRandiMonica  SkybakmoenJan-Olav SelforsIngunn SKarin BergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraStine SevilhaugMorten BolstadToveTanteMamieLibraritas vBarbaraJanne BrovoldAnne-Stine Ruud HusevågSolgunnTorill Elisabeth RevheimRisRosOgKlagingTom Arne MøllerbråtenKathrine HaaheimGro Anita MyrvangBenedikteHelena EKjell MagneHildaBerit B LieØyvind BjørnerudWenche VargasFlettietteNinaKikkan HaugenIdagretemorIvar SandSverreConnieAneRufsetufsaLars Mæhlum