Tekst som har fått en stjerne av Frode Øglænd Malmin:

Viser 1 til 4 av 4:

Jeg har likt bøkene om Joona Linna kjempegodt, men denne her var en gedigen skuffelse. At Jurek Walter skulle være i gang igjen var ikke det jeg hadde sett for meg. Ekstremt mye vold og grusomme skildringer av psykisk og fysisk smerte. Beklager Kepler, men begrav Jurek for godt nå. La ham hvile!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg klarer ikke helt å se storheten i Temples bøker, på tross av at de er skrytt opp i skyene av kritikere verden over. For uoversiktlig med mange karakterer involvert i handlinger rundt om i verden, og tillegg hopping frem og tilbake i tid som er nødvendig for å forklare motivet og plottet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tror dette blir den siste jeg gidder å lese av Liza Marklund. Utrolig opplisting av uvesentlige detaljer hele veien. Synes hovedpersonene blir mindre troverdige for hver bok. Og hvorfor må hun absolutt fortelle om hver gang de skal på do?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her er hun utskrevet. Jeg er spent på hennes neste bok. I mange år har Elizabeth George skrevet fantastisk klassisk krim ispedd en del "dameroman" og dermed laget pefekte avslappingsbøker. Men denne synes jeg er riktig dårlig. Hun er utskrevet. Jeg håper hun kan bringe tilbake Barbara Havers, som virkelig er en interessant heltinne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ninaandreas h. o.Harald KsvarteperSaraHegeFrank Rosendahl SlettebakkenMyStoryINA TORNESReadninggirl20RandiABjørn SturødGitte FurusethTorAneToveKaroline RøyskattLene AndresenSverreEli HagelundGro-Anita RoenVibekeLibraritas vBabynemiLeseaaseMarit HåverstadIngunn STone Maria JonassenRufsetufsaIdaMarianne  SkageAnneWangHanneMorten Bolstadingar hSynnøve H HoelSiljeKristine LouiseBerit RKristin