Tekst som har fått en stjerne av Frode Øglænd Malmin:

Viser 1 til 3 av 3:

Jeg klarer ikke helt å se storheten i Temples bøker, på tross av at de er skrytt opp i skyene av kritikere verden over. For uoversiktlig med mange karakterer involvert i handlinger rundt om i verden, og tillegg hopping frem og tilbake i tid som er nødvendig for å forklare motivet og plottet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tror dette blir den siste jeg gidder å lese av Liza Marklund. Utrolig opplisting av uvesentlige detaljer hele veien. Synes hovedpersonene blir mindre troverdige for hver bok. Og hvorfor må hun absolutt fortelle om hver gang de skal på do?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her er hun utskrevet. Jeg er spent på hennes neste bok. I mange år har Elizabeth George skrevet fantastisk klassisk krim ispedd en del "dameroman" og dermed laget pefekte avslappingsbøker. Men denne synes jeg er riktig dårlig. Hun er utskrevet. Jeg håper hun kan bringe tilbake Barbara Havers, som virkelig er en interessant heltinne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tone DahleCassiopeiaReadninggirl20Akima MontgomeryEli HagelundIngeborg GAnjaThomas KlakeggRufsetufsaErlendNorahSimen "Boktimmy" IngemundsenÅsmund ÅdnøySverre HoemAnhlilRisRosOgKlagingDun AenghusTorill Elisabeth RevheimPrunellaAnneWangRagnhildgretemorkjell kLeseaaseAjiniakraNina BallerinaHildaingar hKorianderBerit RAtmanAud- HelenHarald KHeidi LBenedicteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethmoiraOda Marie HWenche Vargas