Tekst som har fått en stjerne av Frida:

Viser 1 til 6 av 6:

Nettverkstjenester får frem vår indre hamster. … Majoriteten av brukerne på Bokelskere bruker ikke tiden sin på å være sosiale: De bruker den på å legge inn bøker i databasen. En ren hamsteraktivitet, men folk blir hekta.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hva med Aftereightkvalm, tilstanden jeg er i nå etter å ha spist alt for mange sånne?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tilværelsen fungerer dårlig om du ikke får tenkt over den en gang i blandt...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Abboo tok Faisals hånd og holdt den opp foran ham.
- Se godt på hånden din, sa han bestemt.
- Ser du at alle fingrene er forskjellige? Selv om de ikke ser like ut, eller kan gjøre det samme, er de like viktige for at en hånd skal være en hånd. Slik er det med oss mennesker også. Vi er forskjellige, men vikige på hver vår måte. .....
... - Hvis vi kutter bort tommelen fra hånda fordi den er kort og tykk og veldig annerledes, eller fordi den har mulighet til å klore og plage de andre fingrene, virker ikke lenger hånden som den skal. Vi må både respektere og akseptere at noen er helt annerledes og tar helt andre valg enn oss selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo lenger legevitenskapen kommer, desto sykere blir vi.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Hvis jeg har en dårlig dag og befinner meg i en gjennomsnittlig norsk bokhandel kan jeg føle at jeg allerede er i helvete, når jeg ser hvilke bøker de velger å stable i paller for å friste det norske folk, og hvilke som støver ned i hyllene.

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sigrid NygaardErlend Rødal VikhagenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLibraritas vMalinn HjortlandNina M. Haugan FinnsonEli HagelundTjommiIngunn ØvrebøsiljehusmorYlvaalpakkaFrode Øglænd  MalminTove Obrestad WøienMarianne  SkageJulie StensethritaolineKirsten LundMargrethe  HaugenRandiIngeborg GHildaRufsetufsaAlice NordliRisRosOgKlagingKathrine HaaheimJakob SæthreLisbeth Kingsrud KvistenVannflaskeNina SandbergTorill Elisabeth RevheimAnna-PiaKarin BergTralteHarald KMangosaft45tuhamreKirsti SundsethOleHilde H  Helseth