Tekst som har fått en stjerne av Ziltoidia:

Viser 1 til 4 av 4:

Om du er skeptisk til å lese romanen fordi den er så populær, kan det hende at du går glipp av en god bok. Jeg har ingen problemer med å forstå at den er blitt så populær etter å ha lest den.Jeg spår at den kommer til å leve lenge. Mer om min leseopplevelse i dette blogginnlegget

Godt sagt! (5) Varsle Svar

De bombet det sentrale grønnsaksmarkedet i Gaza by for to timer side. 80 skadde, 20 drep, alt kom hit til Shifa. Hades! Vi vasser i død, blod og amputater. Masse barn. Gravid kvinne. Jeg har aldri opplevd noe så fryktelig. Nå hører vi tanks. Fortell videre, send videre, rop det videre. Alt. GJØR NOE! GJØR MER! Vi lever i historieboka nå, alle!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Boken starter fort, lange setninger, farger, livsglede. Alt skal utforskes, leves, føles. Inntill en dag det er svart. Ordene er tunge, verden er grå og medisinene er mange.

En lettlest bok som jeg selv følte meg deltager i, det hovedpersonen levde, levde også jeg. En innføring i hvordan det er å leve som bipolar ved å vise tankene til personen.

En fantastisk bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kan virkelig ikke fordra måten denne boken er skrevet på, vekslingen mellom skildringer i presens og replikkvekslinger gjør at den framstår som et manus. Jeg er kanskje kresen, men dette gjorde at jeg kun leste de første tjue sidene. Kanskje en annen gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Stine_JHarald KMalinStjernekastSynnøve H HoelJohn LarsenReadninggirl20Lars MæhlumEllen E. MartolHarald AndersenEivind  VaksvikBjørg Marit TinholtCarine OlsrødIngunn STheaTanteMamieRandiVigdisMarit HåverstadDaffy EnglundMonica CarlsenAlice NordliAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKioKaren RamsvikTorill Elisabeth RevheimDolly DuckIvar SandMarianne Mleser42Emil ChristiansenalpakkaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågLailaAnneWangDanielLars Johann MiljeBeathe SolbergIna Elisabeth Bøgh Vigre