Tekst som har fått en stjerne av Vegard Nordin Løvå:

Viser 1 til 13 av 13:

Godt, røft språk, steinhard handling. Dette er ikke ei bok for sarte sjeler, men for dem som på et eller annet nivå fascineres av gjengmiljøet. Lettleste spenningsbøker er det ikke for mange av, denne kommer til å bli en suksess hos oss, tror jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har blitt 10.000 bokelskere! Andre tall: De siste 30 dagene har vi hatt 58.893 forskjellige besøkende. Tilsammen har vi lagt til 985.739 bøker i bokhyllene våre!

Hjertelig velkommen til de 32 nye bokelskerne som meldte seg på i dag!

Godt sagt! (22) Varsle Svar

Litt enkel, men fint at det kommer billedbøker for voksne og ungdom også. En fortelling om to unge voksne som gjør alt sammen. Plutselig vender den ene seg mot andre og den andre står alene igjen, men alt har en grunn ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når det regner, drypper det gjennom en sprekk i romkapselen, og Garmann og Johanne trekker inntil hverandre for å ikke bli våte. Her kan de sitte lenge uten å si noe, eller fortelle gåter. "Hvis du sier navnet mitt så er det borte. Hvem er jeg?"
spør Garmann.

Det eneste de hører er vinden som suser i trekronene og hakkespett langt unna. Johanne trekker på skuldrene.

"Stillheten", sier Garmann

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Det er tre regler for å skrive en roman", sier Somerseth Maugham. "Det er bare det at ingen kjenner dem".

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg savner en "pause" kategori. Bøker jeg har begynt å lese, som jeg har avbrutt, men som jeg har planer om å lese videre i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når man skal legge til en bok får man valget om følgende kategorier: "har lest", "leser", "skal lese", "avbrøt" og "ønsker deg".

Jeg kunne godt tenke meg noen fler kategorier, slik som fx: "burde lest", "litt nysgjerrig på", "eier men kommer aldri til å lese".

Hadde ikke det vært gromt?

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Ungdom med ADHD er målgruppen for denne lille boka, men mange andre vil også ha stor nytte av å lese den. Jeg vil anbefale den til alle som trenger litt kunnskap om hvordan det er å ha denne diagnosen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du burde gå mer på teater, Nina. Hva? Usikre mennesker har mye å lære av å gå på teater. Hva? Tyskland burde også gå på teater. Ærlig talt. Dere burde gå på teater begge to.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

De første menneskene kom til Norge omtrent 12 000 år før Kristus. Denne påstanden blir tatt for god fisk av de fleste historikere. Likevel må det dreie seg om en misforståelse. Kristus kom aldri til Norge.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Ok. Hørte dere det, unger? Ingen linje fra Ludwig II til nasjonalsosialismen. Ifølge moren deres. Hvem vil ha is?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å ja. Dette var det jeg trengte. Jeg skal til byen i morgen og jeg skal kjøpe alle Ludde-bøkene jeg kan finne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Løye. Løye! Hasse og Ludde! Sønnen min hikster av glede når vi leser denne, og hva mer kan man ønske seg i verden, enn en sønn som hikster av glede?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HøvdeTorill Elisabeth RevheimellinoronilleReadninggirl20Rune SHildeE .Hilde H  HelsethNeda AlaeiIngeborg GOlaugRandiLeseaasemoirarubbelEivind  VaksvikJulie StensethTine SundalLibraritas vIdaKay NilsenKristineLailavaskeklutIngunn SLeseberta_23Bjørg Marit TinholtKaren RamsvikTrygve JakobsenAnn ChristinEster SLabbelineMorten BolstadAnjaAud- HelenBjørg L.Marianne KesselLilleviKjartanDolly DuckAva