Tekst som har fått en stjerne av Marion:

Viser 1 til 4 av 4:

I en mer rettferdig verden hadde bilene punktert når de kjørte over pinnsvin.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Røtter av Arthur Hailey er jo pensum, tv-serie blei det også. Sjekk ut Toni Morrison, hvorav den siste jeg leste var En Nåde som er fra slavetida.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen kjenner mitt navn av Lawrence Hill og Mississippi av Hilary Jordan. Tror det er det forfatteren v den siste boka heter, husker ikke helt....
Mvh Kristin H.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • Gud har fått en bestilling på tvillinger og må i gang med å skape. Det skulle jo være en lett sak for en som har skapt en hel verden, men likevel litt mer vrient enn når han bare skal skape et menneske om gangen. Han tar frem det beste materialet han har, fin myk silkehud, gylne hårstrå , klare øyne, muskler og knokler som aldri har vært brukt før.
    Skal vi se, mumler han i skjegget mens han sitter og prøver seg frem . Det skal jo være tvillinger, men pass nå likevel på at de ikke blir som to dråper vann. Slett ikke verst , sier han til seg selv da Urd er fiks ferdig , og det grøvste er overstått med Idun. Oppskriften er god , men jeg blir nødt til å finne på noe nytt før jeg slipper fra meg den andre. Det er jo det som er det guddommelige , å få det til å likne uten å etterlikne.
    Han sitter og grunner en liten stund, før han vet hva som skal til. Så tar han og knar Idun-ansiktet en siste gang, lager et smilehull det ene kinnet, løfter en anelse på det ene øyebrynet og trekker underleppen litt frem. Tør jeg våge det, spør han seg selv da han kommer så langt som til øynene. Jovisst tør jeg, jeg er jo Gud, svarer han og finner fem de mest strålende øyeeplene han har, det ene blått og det andre brunt. Da han har satt dem på plass, nikker han fornøyd og ler litt bak sin store hånd før han puffer henne utfor skyen.
Godt sagt! (13) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MarianneAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBabynemiIngunnJGladleserJakob SæthreMonica CarlsenBjørn SturødBård StøreTorill Elisabeth RevheimGrete Amundsenleser42mgeLilleviKine Selbekk OttersenHanne MidtsundHarald KJulie StensethgretemorEster SRufsetufsaVannflaskeIngunn SRisRosOgKlagingalpakkaNina GJan Arne NygaardBjørg L.RandiMarit MogstadJarmo LarsenSolingar hJakobLars MæhlumelmeTone SundlandReidun VærnesVivian M.Ole