Tekst som har fått en stjerne av Lyria:

Viser 1 til 20 av 260:

her står jeg
bundet til jordskorpen av tyngdekraft
og et annet ubestridelig faktum:
å ha blitt til

et menneske
som på tross av universets uoverkommelige avstander
kan nå solen med en finger

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg gjør stor forskjell på folk. Jeg velger mine venner for deres gode utseende skyld, mine bekjente for deres fine karakteregenskaper og mine fiender for deres gode intellekt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Kondolerer er det tommeste ordet i det norske språk. En mur på ti bokstaver mennesket har bygget for å slippe å snakke om døden."

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Trauma isn't part of a story; it's outside story. It is what we refuse to make part of our story.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det virker som de fleste dør enten for tidlig eller for sent i livet, ikke når det passer."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nye idéer sloss ikke så mye mot uvitenhet som mot solide kunnskaper.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Meningen med livet skapes i sjelen, bare den indre rikdom formår å gi mennesket den rette lykken. Bare den løfter mennesket over angsten, gir det lyst til å leve og mot til å dø.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er noe hjelpeløst i øynene på en forelsket mann, han har lagt hjertet sitt i en pikes hender, og vet han ikke kan ta det tilbake -......

Godt sagt! (4) Varsle Svar

My only confidants were the trees. I talked to them and told them about my sorrow. They listened, understood and made discreet signs in my directions. They were my only true friends, alongside the moon. When things got unbearable I talked to the waterfalls; I could see that the water, to which I confessed my secrets, couldn't reverse its flow and betray me.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Beauty should be a reflection of all that we have learned is good in the world.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han så for seg årene som strakte seg ut foran ham og visste at han fremdeles hadde det verste i vente.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Søsteren min smører melis
på munnen sin
smører seg helt inn,
smører melis
over magen og helt ned til knærne,
til og med føttene er dekket av melis.
Syns du jeg er søt, sier hun
og holder hendene sine fram,
så jeg får smake.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den hun var sammen med meg, finnes uansett ikke lenger. Den jeg var sammen med henne, finnes heller iķke. En gang fantes vi, vi levde sammen, og nå er det livet over og hun har allerede glemt hvem vi var. Hun er utenfor rekkevidde av det som skjedde, jeg også. Ingen kan lenger vite hvordan hun og jeg pleide å snakke til hverandre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det kan være utmattende å lete etter grunner til å være ulykkelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

But change is like a hurricane - you can prepare for it but you can't stop it.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fra man våkner til man er våken er det et øyeblikk mettet med tvil og drøm, der man strever med å huske hvor man er og når det er og om man virkelig er.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

They did not run from time; they knew it was always near them.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The trees grew thick and misshapen and enormous. They leaned over the river; they threw thin wisps of branches into the air, clawing for more of the sky. They looked the way a snarl sounds.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å skrive er berusende. Man kan bli en annen, man glemmer seg selv. Det er en herlig følelse. Man er i ett med teksten. Man skriver som om morgendagen ikke finnes, men så gjør den det likevel, og man våkner opp og er ikke lenger den suverene skribenten, men en vanlig, stillferdig person. Man svetter svakt på ryggen. Stemmen i teksten synes å komme fra en annen.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Denne gutten var litt rar av seg. En kunne visstnok ikke kalle ham idiot, heller ikke åndssvak, men han var i den grad naiv, i den grad sannferdig og åpenhjertig at én nok kunne regne ham for en smule unormal. "

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

mgeEllen  DrevvatneLibra85Malinn HjortlandMarit HåverstadAmanda ALilleviHilde H  HelsethTurid KjendlieTheaIngeborg GPia Lise SelnesTerje Håvardstad JonassenJarmo LarsenTorill Elisabeth RevheimAvaRufsetufsaVannflaskeCamillaEvaSigrid NygaardKorianderJulie StensethmoiraRandiAHilde VrangsagenMonica CarlsenNina M. Haugan FinnsonAndré NesseTillaHeidi Nicoline ErtnæsAud- HelenSynnøve H HoelAnne Berit GrønbechKarin BergMarie MAnne Lise JohannessenLasse SteinnesIna Elisabeth Bøgh VigreAndreas Burø