Tekst som har fått en stjerne av J.G. Robertsen:

Viser 1 til 8 av 8:

Dette er faktisk den mest fantastiske boken jeg har lest siden Harry Potter og De vises stein, uten å overdrive. Jessica Townsend har klart å skape et solid magisk univers og det finnes ikke slurv i den første boken om Morrigan Crow, hverken grammatisk eller når det gjelder handlingen. En bokelskers hjerte fryder seg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noe av det mest kjedeligste jeg har lest på lenge. Bortkastet tid og penger.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

JK. Rowling og hennes medforfattere klarer fortsatt å skape engasjement rundt trollmannsuniverset og bringer meg atter en gang tilbake til karakterer og magiske steder jeg har blitt så glad i.

"Special Rehersal edition script" versjonen fungerer bra i bokform, men når det er dialogene som bærer historien må en ha god fantasi for å gjøre steder og karakterer levende. Den nye fortellingen gir nytt perspektiv til de syv tidligere bøkene, og er både spennende og følelsesladd. Verdt å lese, og om man får muligheten er sikkert teaterstykket verdt sine galleoner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et etterlengtet gjensyn med våre magiske venner skrevet på mesterlig vis!

Historien er like spennende og god som de syv andre bøkene. Nervepirrende fra start til slutt. Vi blir kjent med nye magiske karakterer, og vi får møte igjen våre gamle venner og fiender.

Som den Harry Potter-fanen jeg er sier jeg meg veldig fornøyd med denne oppfølgeren!
Måtte våre magiske venner få ro i sjelen nå, og ikke bli forstyrret av mørk magi i nærmeste framtid!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette synes jeg var en vanskelig og rar bok. Kanskje det er min konsentrasjon, men dette var en av de der bøkene hvor jeg har oppdaget at jeg har lest en hel side og jeg kan ikke huske noenting.

Noen av fortellingene er interessante, men jeg forstår ikke "vitsen" med denne boka. Samtidig sitter jeg igjen med en følelse av at om jeg leser den igjen, om noen år, vil den sitte annerledes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde gleda meg til å lese denne. Historien er søt, men det hjelper dessverre ikke helt.

Boka er skrevet på engelsk, men det er beklageligvis ganske åpenbart at forfatteren ikke behersker språket så godt, og dermed blir det en hel del ord og uttrykk som er skikkelig malplasserte og jeg klarer ikke å fokusere på noe annet enn det. Får litt følelsen av at en utdatert ordbok (eller tilogmed Google translate) er brukt i skriveprosessen. Kanskje den heller bør leses på norsk?

Jeg tror dog at leselystne barn som ikke er så kritiske til språk og adjektiv på villspor helt sikkert kommer til å sluke denne boka

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fantastisk bok for alle som leser mye og som liker å skrive. Eller ikke liker å skrive, men bare er interessert i å komme på innsiden av forfatterene. Få et lite innblikk i deres verden, i deres tanker.
Jeg digga den rett og slett!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sannsynligvis en av de mest oppskrytte bøker jeg har lest. Et slit å komme igjennom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LilleviJulie StensethSimen "Boktimmy" IngemundsenIngunn SRisRosOgKlagingSusan StensrudsveinHarald KBerit RØyvind BjørnerudOlaugLailaDolly DuckRandiGro Anita MyrvangCtinaSilje HvalstadMonica  SkybakmoenKay NilsenHeidi Nicoline ErtnæsAnn Helen E. H.Marianne_RufsetufsaWenche Vargasingar hRandiAKarin BergVigdis VoldAnneWangLesevimsaEli HagelundmoiraJan Arne NygaardkriraLibraritas vChrissieAmanda AIngeborg GRade AlmudaffarBeathe Solberg