Tekst som har fått en stjerne av Øyvind Lie Sandnes:

Viser 1 til 3 av 3:

Fantastisk! Forventningene var høye etter å ha slukt Conn Igguldens Keiseren-serie for noen år siden. Og han skuffer på ingen måte. Jeg klarte ikke å legge fra meg Ulven fra steppene! Utrolig spennende! Gleder meg til fortsettelsen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den er ikke avsluttet enda. Siste bok er underveis. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig enig der.

Ville nok for èn gangs skyld ikke anbefale nye lesere å starte på den første boka når det gjelder Discworld. Kan tenke meg at noen vil kunne komme til å legge den fra seg og gå glipp mer enn de burde..

The Colour of Magic og The Light Fantastic er lite representativ for alt det som er bra med Pratchett og jeg har ihvertfall oppfordret folk til å begynne med Equal Rites, nr. 3.

Men for all del. Jeg begynte mitt dypdykk i Discworld med å kjøpe kartet (http://www.amazon.co.uk/Discworld-Mapp-Sir-Terry-Pratchett/dp/0552143243/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298048819&sr=8-1)og skjønte allerede da at dette var tingen for meg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde AaLogikaLailaEmilie GeistÅsmund ÅdnøyEli Svendsen Heie HaugerudKathrineDaffy EnglundChrissieKarin  JensenKarin BergMarianne  SkageReadninggirl20svarteperJarmo LarsenVibekeKaren RamsvikVannflaskeEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie StensethKirsten LundCathrine PedersenSten Vidar WigandAud- HelenSynnøve H HoelTonesen81ToveTore HalsaTralteIngunn ØvrebøElin FjellheimgretemorBjørn SturødAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHelena EReidun SvensliHarald KDressmyshelfBård Støre