Tekst som har fått en stjerne av Marianne:

Viser 1 til 8 av 8:

Litteratur er ikke først og fremst et sted for sannheter, det er stedet for rommet sannhetene utspiller seg i.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er et særlig kjennetegn ved selvinnsikten, om enn vi har opparbeidet aldri så store kvanta, at den er på sitt laveste når vi trenger den som mest.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Når man leser, kaster man aldri bort tiden.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg vil gjøre det jeg har lyst, når jeg har lyst, og på min måte. Får jeg lov til det, yter jeg mer enn de fleste andre

Godt sagt! (10) Varsle Svar

NÅR EIN FYK FOR HØGT

Når ein fyk for høgt - og det hendar ein gjer det - skal ein setje til livs kjøt og heimabrugga og so leggja seg til å sova. Når du so vaknar, tenkjer eg du er komen til jordi att.

Olav H. Hauge

Godt sagt! (7) Varsle Svar

For deg som har det travelt, men likevel liker å skryte på deg å ha lest de store, tunge russerne.


Godt sagt! (38) Varsle Svar

For mennesket er bare en form blant andre former, som verden uttrykker igjen og igjen, ikke bare i det som lever, men også i det som ikke lever, tegnet i sand, stein, vann. Og døden, som jeg alltid hadde betraktet som den viktigste størrelsen i livet, mørk, dragende, var ikke mer enn et rør som springer lekk, en gren som knekker i vinden, en jakke som glir av kleshengeren og faller ned på gulvet.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

For de fleste av oss er de grunnleggende, fysiske behovene dekket og vel så det. Nå kjøper vi følelser: vi investerer i trygghet, vi handler presanger for å vise omsorg, vi kjøper oss alle slags symboler for å vise hvem vi er, hva vi står for, hvem vi gjerne vil være. Mer enn noe annet skal tingene vi omgir oss med fortelle noe om oss selv. Og vi kjøper i vei, for det er mye å fortelle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LilleviHilde H  HelsethTurid KjendlieTheaIngeborg GPia Lise SelnesTerje Håvardstad JonassenJarmo LarsenTorill Elisabeth RevheimAvaRufsetufsaVannflaskeCamillaEvaSigrid NygaardKorianderJulie StensethmoiraRandiAHilde VrangsagenMonica CarlsenNina M. Haugan FinnsonAndré NesseTillaHeidi Nicoline ErtnæsAud- HelenSynnøve H HoelAnne Berit GrønbechKarin BergMarie MAnne Lise JohannessenLasse SteinnesIna Elisabeth Bøgh VigreAndreas BurøtuhamreHelene FagerhusIdaMonaBLbeaverkriekNils H