Tekst som har fått en stjerne av Emiliesk:

Viser 1 til 20 av 850:

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det sies at et menneskes personlighet er summen av dets erfaringer. Men det er jo ikke sant, ikke helt, for hvis fortiden vår var alt som definerte oss, ville vi aldri orke oss selv. Vi må få overbevise oss om at vi er mer enn feilene vi gjorde i går. At vi er alle våre neste valg også, alle våre morgendager.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jo lenger man har vært sammen, desto færre ord trengs for å bli uvenner.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jack: Ta det rolig nå.
Roger: Jeg er jævlig rolig.
Jack: Etter min erfaring er det nøyaktig det ikke-rolige personer pleier å si.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det å bli foreldre kan føre til mange år der barnas følelser bruker opp alt oksygen i familien, det kan bli så emosjonelt intenst at en del voksne går i årevis uten å rekke å fortelle noen om sine egne følelser, og går det lang nok tid før man får sjansen, kan det ende med at man glemmer hvordan man gjør det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For man kan elske hverandre til tross for hverandre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde en middelmådig barndom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lukka er som frostrøyk, den er uhandterleg og ullen, du ser den best på avstand, ikkje når du vasar rundt inne i den og opplever lykkelege dagar.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den lille rumpa hennes vrikket foran meg hele den lille kroppen hennes med alt sitt dingeldangel og sine stramme bukser. Så mye arbeid, tid og penger so, hun hadde nedlagt i alt sammen, og likevel hadde mannen stukket av. Mens min mann fortsatt var her, selv om jeg gikk i herreklær.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle som har levd noen år med en syk person vet godt at medfølelse er et knapphetsgode. Du går fort tom. Når medfølelsen er borte, er du bare sliten. Det er heller ikke alltid at sympati er det beste du kan tilby et sykt menneske. Både galgenhumor og ærlig tale kan være vel så lindrende for en som sliter.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

sparer ein på seg sjølv
vert ein ikkje rik

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis redd blir til sint er det så lett at noe blir knust.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Givende å jobbe med mennesker. Det var kanskje sant en gang i begynnelsen, men nå er jeg så lei av mennesker og faktene og luktene og alt tullet deres, at hvis det hadde vært mulig, ville jeg meldt overgang til en annen art.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Man må ikke lyve, ikke stjele, ikke drepe, ikke kaste Stein på fugler. Det er vi enige om.
Eller unntatt svaner, da, kanskje. For svaner kan faktisk være passivt aggressive små drittsekker. Men bortsett fra svaner skal man ikke kaste Stein på fugler. Og man skal ikke juge. Eller... det kan man jo, iblant må man til og med, for eksempel når ens barn spør: «Hvorfor lukter det snop her? SPISER DU SNOP?» Men man skal i hvert fall ikke stjele eller drepe, det kan vi være enige om.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sterk og tankevekkende beretning om det å være pårørende til et familiemedlem som måtte stå utenfor samfunnet på grunn av alvorlig sykdom. Dette er en bok alle burde lese! Anbefales på det aller sterkeste! :-)

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

«Leira sto i wifi-strålinga – stort sett spillinga til Alf – da ble den et rasshøl», sa Tormod. «Man skulle tro det var internettet sjøl som var ute og fløy på bygda.»

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har likt alle bøkene i serien fra Byneset, men jeg tror denne er den jeg har likt best! Jeg har levd meg inn i alt som skjer i denne boka, hun forteller så levende synes jeg og de siste to kapitlene grep meg så jeg kjente følelsene ligge tykt utenpå meg! Klump i halsen og blank i øynene og varm i hjertet...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da Jim var liten, straffet man barn ved å tvinge dem til å gå til rommet, nå for tiden tvinger man barn til å komme ut derfra. En generasjon fikk kjeft fordi de ikke kunne sitte stille, og neste får kjeft fordi de aldri beveger seg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

sammen med deg

får ikke
være i fred
med tristheten
og får ikke dyrka
tungsinnet

hvor tar all
den ensomme tida
til å gruble
veien?

blir aldri
klar med
ordentlig
å overtenke

og kanskje
det er
en skikkelig
god ting?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og jeg skjønte at av alle tider, er ventetiden den som er vanskeligst å få til å gå.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MartinenCarine OlsrødSteinar JøsokØystein LBerit RKay NilsenRandiCtinaSimen "Boktimmy" IngemundsenTrygve JakobsenHeidi Nicoline ErtnæsChrissieJohnny OlsenThomas KlakeggGro Anita MyrvangTone SundlandKirsten LundFiolStine_JBenedicte Sønsteby AndreassenDolly DuckIngunnTanteMamieElisabeth SveeCamilla RødjeMarit AamdalSoffa86Harald KSigrid Blytt TøsdalannelinguaTherese HolmKristin F. JørgensenTonje-Elisabeth StørkersenellinoronilleThereseGladleserHilde H  HelsethConnieBrit HonningsvågVibeke