ZOM-B

av (forfatter).

Simon & Schuster UK 2012 Kindle Edition

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (4 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.co.uk

Bokdetaljer

Forlag Simon & Schuster UK

Utgivelsesår 2012

Format Kindle Edition

Språk Engelsk

Sider 192

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 3 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er en av seriene til Darren Shan, og den begynner bra. Enkelte som blir bitt eller på annen måte blir en zombie, fikk som spedbarn en vaksine hvis viruset brøt løs, noe enkelte vitenskapsmenn visste. Hovedpersonen er

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Zom-B av Darren Shan

Dette er bok 1 av Darren O:Shaugnessy i en 12 bøkers serie. Etter å ha blitt ferdig med Sagaen om Larten Crepsley kunne jeg ikke vente med å starte på en ny Darren Shan serie. Selv om det tok litt tid å få tak i en jeg ønsket har jeg nå endelig noen av de i hånden. Zom-B er bare gitt ut på engelsk i Norge og derfor kan man egentlig se på det som litt engelsk trening.

Zom-B er den fjerde undomsfantasyserien skrevet av Darren Shan. Den handler om tennåringen B Smith som strever med å blidgjøre sin rasistiske far. B-Smith lar noe av frustrasjonen gå over på utlendinger og nykommere. Som du hører i tittelen kommer det Zombier. Hjernetende mordere. Det er vært et utbrudd i irland, i byen Pallaskenry. B og faren tror ikke helt på det men etter hvert skal det vise seg å være mer alvorlig enn man skulle tro.

Det Darren Shan gjør så bra i Zom B er at han lar hovedtemaet i boka være rasisme. Zombier er mere en tilleggsbonus for å gjøre det hele mer interessant og spennende. Boka er tettpakka og Darren Shan greier å pakke sidene med fantastiske karakterer og spennende og viktig innhold på kort tid. Det er mange som kan lære av Zom B. Du er ikke sålangt som du tror fra å være en rasist. Jeg tror til og med Zom B kan omgjøre begynnende rasister til å tenke annerledes. Jeg skal ikke gå noe nærmere innpå spoilernivå men det er en twist i boka som får fram min egen stereotypi. Den viste at det handler om å være åpen. Ikke for å virke som noen lærer, men hvis man tenker over denne twisten skjønner man hvor lett det er å konkludere med noe før du vet svaret. Darren Shan har lagd en herlig bok som kommer til å lime mang en person fast til de rektangulære sidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket