Zom-B Baby (Zom-B, #5)

av (forfatter).

Simon & Schuster Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.co.uk

Bokdetaljer

Forlag Simon & Schuster

Format Hardcover

ISBN13 9780857077684

Språk Engelsk

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 1 0 0

Bokomtaler

Zom-B Baby skrevet av Darren Shan

Zom-Baby er den femte boka i serien. Den skulle egentlig vært satt sammen med Zom-B Angels, men Darren Shan fant ut at da ville den bli for lang. Derfor er de to forskjellige bøker. Zom-B Baby ble gitt ut i 2013 på engelsk. Den finnes i Norge og, men bare på engelsk.

Denne boka handler om B sin indre kamp om å følge Dr Oystein eller ikke. Er han en gærning eller kan man stole på han? B liker ikke at Dr Oystein tror at det er gud og djevelen som har operert i kulissene når Zombieutbruddet kom. Denne boka skal få B til å tvile på akkurat dette.

Zom-B Baby er den minst action pregede boka i serien så langt. Den handler veldig mye om gud. Finnes han er noe B har inne i hodet sitt mye. Det er ett litt dumt valg å la dette spørsmålet prege denne boka så mye. Det er et viktig tema, men det er et tema man kanskje aldri vil få svar på. Jeg syns dette trekket fra B var litt ute av karakter. Ellers var boka ganske bra. Vi fikk gjensyn med nok en gammel kjenning og Rage hadde en viktig rolle. Det hadde vært spennende hvis Rage kunne være med mer også i de neste bøkene. Boka er nok blant de to dårligste hittil i Zom-B serien, men avslutningen er storslagen og skummel. Du vil få se en baby og leseren kan bare grue seg til hvilken forfatning den vil være i. Mitt håp for neste bok er at den trår litt opp i røttene fra de første bøkene og greier å videreutvikle serien til det bedre. Den er ikke ennå like bra som de andre seriene jeg har lest av Darren Shan, men det kan fort endre seg.

Bare fordi denne ikke var top notch betyr ikke det at neste bok ikke skal være det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "ZOM-B Underground" av Darren Shan
Alle bokanbefalinger for dette verket