Yoga, tantra og meditasjon i min hverdag

av (forfatter).

Bindu 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hva kan årtusen-gamle tradisjoner som yoga og meditasjon by det moderne mennesket? Ved å innføre disse vanene tilfører man livet en ny dimensjon fordi den berører og vekker alle sider av ens vesen. Man skaper seg en sterk og smidig kropp og et fritt og kreativt sinn. Fremstillingen bygger på den tantriske tradisjon, dvs. at den legger mer vekt på å oppnå praktiske resultater enn å presentere filosofiske forklaringer og skape romantiske forventninger. Øvelsene er forklart både i tekst og bilder, og skritt for skritt vises de enkleste til de mer avanserte yogaøvelsene.

Omtale fra forlaget

Hva er egentlig yoga og meditasjon? Hva kan en tradisjon som har eksistert i tusenvis av år tilby oss moderne mennesker? Er det bare en slags gymnastikk - eller må jeg legge om livsstilen min og bli asket eller mystiker for å begynne med yoga? I virkeligheten handler det om å få en ny vane - og med den berøre og vekke alle delene av ditt vesen. Gjennom å styrke din evne til avspenning og ved å holde energien din på et høyt nivå, tilfører du tilværelsen din en helt ny kvalitet. Å bruke yoga kan bli en like så naturlig del av dagens rutiner som å børste tennene - det er en form for hygiene, men også mer enn det: Det er å skape en sterk og smidig kropp og et fritt og kreativt sinn - og å finne ro i seg selv. Denne boken skiller seg ut fra andre: den bygger bevisst på tantratradisjonen - det vil si at forfatteren er mer interessert i at du oppnår praktiske resultater enn å presentere filosofiske forklaringer og skape romantiske forestillinger. Tantra inneholder mange geniale yogametoder, avspenninger og meditasjoner som du finner utførlig beskrevet her i boken. Dessuten inneholder tantra seksuelle ritualer, men det som noen i dag kaller tantrasex er ofte så forvansket at det har mistet sitt opprinnelige formål - nemlig å utvide bevisstheten og styrke energien. I denne boken vil du stifte bekjentskap med essensen av de tantriske ritualene - og litt etter litt oppdager du den holdningen til livet som finnes bak tantra. Yoga, tantra og meditasjon i min hverdag er en av vår tids mest utbredte yogabøker. Den kom først ut i Sverige på Bonniers forlag. Den har siden blitt utgitt i Norge, Danmark, England, Finland, Tyskland, Frankrike og USA og er på vei i Romania, Polen og Russland. Denne utgaven av boken er vesentlig utvidet i forhold til den tidligere.

Bokdetaljer

Forlag Bindu

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788299688703

EAN 9788299688703

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Haiene - historien om et mannskap og et forlis" av Jens Bjørneboe
  • "Elsk meg i morgen" av Ingvar Ambjørnsen
  • "Huset med den blinde glassveranda" av Herbjørg Wassmo
  • "Parfymen - historien om en morder" av Patrick Süskind
  • "La meg synge deg stille sanger" av Linda Olsson
  • "Mengele Zoo - roman" av Gert Nygårdshaug
  • "Alkymisten" av Paulo Coelho
  • "Sofies verden - roman om filosofiens historie" av Jostein Gaarder
  • "Beatles" av Lars Saabye Christensen
  • "Vindens skygge" av Carlos Ruiz Zafón
Alle bokanbefalinger for dette verket