Where My Heart Used to Beat

A Novel

av (forfatter).

Henry Holt and Co. 2016 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Henry Holt and Co.

Utgivelsesår 2016

Format Hardcover

ISBN13 9780805097320

Språk Engelsk

Sider 352

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Kan vi rette opp og forsone oss med forspilte deler av livet vårt ved å gå tilbake til våre fortrengte minner fra barn- og ungdommen? En 93 år gammel tidligere psykiater utfordrer en tredve år yngre kollega til nettopp å gjøre dette. Lokkemidlet er at den gamle sitter på opplysninger om faren som døde som soldat under 1. verdenskrig. Faulks får denne nokså usannsynlige begynnelsen til å bli både troverdig og spennende i fortsettelsen. Vi følger Robert Hendricks som britisk offiser i Italia under 2. verdenskrig og hans karrière etterpå som psykiater med tro på samtaleterapi. Pussig nok har han unngått å anvende denne overbevisningen på seg selv, ikke minst på sitt eget problematiske forhold til kvinner og kjærlighetslivet. Her er det mange biter som skal på plass, men Faulks får det til på både en overbevisende og tankevekkende måte.

For meg er Sebastian Faulks et nytt bekjentskap. Denne velskrevne boka leste jeg på engelsk, men jeg ser at flere av romanene hans også finnes i norsk oversettelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

One thing I had learned from medicine, however, was that denial was often a good strategy; it could buy time for wounds to heal themselves.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I was trying to `come to terms’, as we therapists say, with the fact that for thirty-seven years I had lived the wrong life.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket