VHF

av (forfatter) og Jon Winge (oversetter).

Pegasus 2007 Spiral

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Håndboken tar blant annet for seg apparater, kallingstyper, rekkevidde, radiospråk og oppkalling, kystradioen, mayday, pan pan og securite. Den passer både for dem som er i ferd med å gi seg i kast med båtlivet for første gang, og for den erfarne brukeren som trenger en oppdatering. I tillegg kan den fungere som supplement til mer omfattende lærebøker og til en siste repetisjon foran eksamen i båtførerprøven og maritime fag. Heftet er plastbelagt.

Omtale fra forlaget

Pegasus har innledet et samarbeid med det engelske maritime forlaget Fernhurst om utgivelse av noen av deres mest anvendte håndbøker for ulike sider ved båtlivet. I år gir vi ut de første fire i en serie på 12 som alle er i samme format, plastbelagt og innbundet med spiraloppheng, noe som gjør dem spesielt godt egnet til bruk i all slags vær. Dette er pedagogiske og illustrerte små håndbøker som vil gi den erfarne brukeren en nyttig og lett tilgjengelig oppdatering når han trenger det og er samtidig en innføring for alle som er i ferd med å gi seg i kast med båtlivet for første gang. .- i båten. serien er også nyttig som supplement til mer omfattende lærebøker og til en siste repetisjon foran eksamen i båtførerprøven og maritime fag. De er oversatt og tilrettelagt for norske forhold av forfatter og båtjournalist Jon Winge.

Bokdetaljer

Forlag Pegasus

Utgivelsesår 2007

Format Spiral

ISBN13 9788244200301

EAN 9788244200301

Serie I båten

Språk Bokmål

Sider 23

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Det er sommer, og mange bruker tiden i seilbåten. I denne listen har jeg samlet noen bøker om seiling og båtliv. Noe som sommerlektyre, og annet kanskje for å planlegge båt-sommeren neste år. Takk til SGmarine for tips!


Godt sagt! (0) Varsle Svar