Vent på meg, Diego

av (forfatter).

Commentum 2014 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

"Vi drømte om å slå den pasninga, lage det målet, gjøre den finta som kunne få oss på neste kamps lagoppstilling. Det var bare så sjelden vi fikk sjansen. Og dukka den opp av en lagkamerats blodige sokk, var det for å bli dirigert og kjefta på: Spill framover! Bakover! Legg inn! Skyt! Idiot! Enden var ikke nær før vi labba hjemover med bæggen halvt fallende over skuldra, aleine i stillheten, men med allviternes ekko bankende inni oss. Sterkest sto faen de som var mange."
Vent på meg, Diego er historien til spillerne på benken, de som verken skårer på banen eller hos damene, men som våger å ta nyskapende metoder i bruk.
Ørjan Zazzera Johansen (f. 1974) har mastergrad i lesevitenskap og forfatterutdannelse fra Skrivekunstakademiet og Litterär gestaltning. Han har tidligere skrevet krimparodien Garborgs galningar og fotballboka Blod, svette og tåskudd. Han kommer fra Bryne og er formidler ved Garborgsenteret.

Bokdetaljer

Forlag Commentum

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788282332491

EAN 9788282332491

Språk Bokmål

Sider 142

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

En litt rar bok som jeg hadde forventet mer av. Handlingen er usammenhengende og forfatteren bruker et til dels uforståelig språk og setningsoppbygging, selvom jeg selv er fra regionen som beskrives i boka. Forfatteren tar seg store friheter og legger mye over på leseren til å tolke teksten. Teksten er noen steder humoristisk og jeg likte referansene til sportsbegivenheter fra 90-tallet. Boka handler om gutter i slutten av tenårene som spiller fotball på det lokale laget, og skuffelsen over å være innbytter. Hvordan man skal få innpass hos damene, og hvor langt de er villige til å strekke seg for å få seg et ligg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Forslag til klassebesøk.


Godt sagt! (0) Varsle Svar