Ulvehiet

Jonny og Matilde

av (forfatter), Odd Haakensveen (illustratør) og Haagen Ringnes (etterord).

Den norske bokklubben 1981 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (3 terningkast.)

13 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no

Bokdetaljer

Forlag Den norske bokklubben

Utgivelsesår 1981

Format Innbundet

ISBN13 9788252506228

Språk Bokmål

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Hun hadde ikke hatt et menneske å snakke med disse fjorten dagene hun hadde ligget syk. Matilde drog jo ut tidlig hver morgen, hun stod jo og slet på bryggeriet til langt på kveld, så henne var det ikke stor hygga ved. Det var å ligge der og fundere og ergre seg og samle så mange kraftige ord til hun fikk bruk for dem en gang. Og nå i kveld hadde hun fått bruk for dem! Og nå i kveld skulle de ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne gårdsplassen er et fredet sted. Sola er nektet adgang. Den kan gjerne la være å anstrenge seg, den får ikke lov å forstyrre barna. De kan trygt leke på søplekasser og skylledunker og i vedskjul og i de andre "ytre nødvendige rom". De grå murveggene er så velsignet tykke. Og trofaste er de mot dem de skal verne. Ennå har ingen plagsom solstråle greid å lure seg inn i dette gårdsrommet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Då mor mi skulle flytte over i eit mindre husvære, fekk ho brått ikkje plass til så mange av bøkene sine lenger. Snill som ho er så lot ho etterkomarane forsyne seg med det dei hadde lyst på. Sjølv om vi var fleire som ville ha så var det likevel eit rikhaldig skattkammer å plukke frå.

I listene på bokelskere er det plass til berre 100 bøker, og første bokhamstringa for snart tre år sidan gav ei breiddfull liste. Det kjem framleis nokre bøker rekande no og då, så det er like greit å lage ei supplement-liste.

Takk igjen, kjære mor.


Godt sagt! (0) Varsle Svar