Turistfellen

av (forfatter), Rick Carton (illustratør) og Cecilie Winger (oversetter).

NRK 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Nikks Mindes søppelfylling er tvillingene Edgar og Ellens Gull-gravplass. Det er her de finner alt det de trenger til fantestrekene sine. Men da borgemester Hnattlyhs bestemmer seg for å bygge et luksushotell der blir tvillingene redde for miste stedet sitt. De kommer på en lur idè for å skremme borgermester Hnattlyhs og hans kjendisvenner bort fra stedet. Dette er den andre boken om Edgar og Ellen.

Omtale fra forlaget

"Alle som digger Lemony Snicket vil nyte Odgens satiriske sensibilitet." -Booklist Hvis du noen gang i livet står overfor et valg - et vanskelig valg, eller er i en knipe. Spør deg selv, hva ville Edgar & Ellen ha gjort? Og så gjør du det stikk motsatte. Tvillingene Edgar og Ellen bor alene i den sjarmerende lille byen Nikks Minde, i et stygt, grått hus med utsikt over kirkegården og søppelfyllinga. Foreldrene deres forsvant for mange år siden, noe som kanskje ikke er helt uforståelig. De bruker mye tid på å unngå Heimertz, den skumle, trekkspillspillende vaktmesteren, å plage Dyret, et hårete, énøyd vesen av ubestemmelig opphav, og å bedrive fantestreker med de stakkars naboene. Problemet er bare at det faktisk koster litt å bedrive fantestreker, så tvillingene pønsker ut en plan for å skaffe seg penger. De stjeler alle kjæledyrene i hele byen og forvandler dem til eksotiske dyr som de kan selge for store summer. Ikke noen dårlig plan, bortsett fra det faktum at et av kjæledyrene er en dorsk pytonslage med enorm appetitt ... TV-serien om Edgar & Ellen kan du se hver uke på NRK1 og NRK Super. Aldersgruppe: 8+

Bokdetaljer

Forlag NRK

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788281782259

EAN 9788281782259

Serie Edgar og Ellen (2)

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

En liste over bøkene jeg har lest i 2015. Som barn- og ungdomsbibliotekar går det mye i bøker som passer for den gruppen.


Godt sagt! (1) Varsle Svar