Tunnel

roman

av (forfatter).

Oktober 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.33 (3 terningkast.)

14 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En mann våkner opp på en benk og husker ingenting av livet sitt. Han oppsøker ei venninne han tilsynelatende har hatt et forhold til tidligere. Han oppsøker steder og situasjoner han kanskje har vært i før, men kjenner seg ikke igjen. Så møter han en jente som forsøker å hjelpe ham. Dette er en mørk fabel om tilknytning og å distansere seg fra alt.

Omtale fra forlaget

En mann dukker en kveld opp hos en tidligere venninne, der han ber om å få bli boende noen dager. Det er uklart hva slags forhold de to har hatt. Han oppsøker steder og situasjoner han kanskje har vært i før, men kjenner seg ikke igjen - eller blir ikke gjenkjent av andre. Så møter han en ung jente som forsøker å hjelpe ham. Kronologien, rekkefølgen på hendelser synes å henge seg opp, som om fortellingen får feber, og snakker i villelse. Tunnel er en mørk fabel om tilknytning, om å distansere seg fra alt, også seg selv.

Bokdetaljer

Forlag Oktober

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788249505319

EAN 9788249505319

Språk Bokmål

Sider 102

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 1

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

En gang skal alt dette også bli borte. En gang skal verden falle fra hverandre, og minnet om den skal viskes ut. Man skal opphøre, som en skygge skal man gli inn i det varme regnet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En dag stirrer jeg på trærne, bladene er gule, rødlige, men neste dag er fortauet tomt for løv, og greinene fulle av nysprungne knopper. Månedene spinner rundt seg selv. Jeg ser på ansiktet mitt i speilet - de små rynkene rundt øynene. Ved neste blikk virker jeg yngre, glattere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hør høstens bokprater! / Lesetips / BØKER OG LITTERATUR / STAVANGER BIBLIOTEK / - Sølvberget Kilde: www.stavanger-kulturhus.no Sølvberget, Stavanger kulturhus

Jeg prater først om hva bøker og lesing betyr for meg og hvordan jeg kobler det opp mot arbeidet mitt. Deretter bokprat, gjennomgang av 16 romaner og novellesamlinger av norske forfattere som fortjener å bli lest mer.... En ettermiddag om høsten / Mirjam Kristensen Tingene hennes / Vidar Sundstøl Visning / Lars Saabye Christensen Eg er mamma, eg skal vere god / Kjersti Kolbotn Forsvinne / Inghill Johansen Zurich / Wenche-Britt Hagabakken Tunnel / Markus Midre Eg kjem med toget / Ingrid Z. Aanestad Lyden av noen som dør / Brynjulf Jung Tjønn Den rettferdige / Helene Uri Siss og Unn / Inger Bråtveit De langtidsboende / Cathrine Knudsen Den statiske mannen / Klaus Hagerup Kjærlighet for viderekomne / Marianne Fastvold Steffen tar sin del av ansvaret / Christian Valeur En rekke avbrutte forsøk / Selma Lenning Aarø


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Aniara - en revy om mennesket i tid og rom" av Harry Martinson
  • "Selvbeherskelse - roman" av Stig Sæterbakken
  • "Autistene" av Stig Larsson
  • "Kapital - roman" av Stig Sæterbakken
  • "Vekk meg hvis jeg sovner" av Eivind Hofstad Evjemo
  • "Mennesket er en stor fasan i verden" av Herta Müller
  • "Den lille piken som elsket fyrstikker" av Gaétan Soucy
  • "Hakkepølsa" av Torgny Lindgren
  • "Besøket - roman" av Stig Sæterbakken
  • "Ville detektiver" av Roberto Bolaño
  • "Folk har begynt å banke på - noveller" av Bjarte Breiteig
  • "På sporet av den tapte tid - B.2" av Marcel Proust
Alle bokanbefalinger for dette verket