Tretten

av (forfatter) og Rune Larsstuvold (oversetter).

Cappelen Damm 2020 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (4 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp eller selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Seriemorderen står ikke på tiltalebenken. Han sitter i juryen ... «Så vidt du kjenner til, er det noe som bør utelukke deg fra å sitte i denne juryen?» Å drepe var enkelt. Men det var bare begynnelsen. Joshua Kane har forberedt seg til dette øyeblikket hele livet. Det er nå det gjelder. Det er århundrets drapssak. Og Kane har drept for å få den beste plassen i salen: i juryen. Nå gjelder det å sørge for at en uskyldig mann blir dømt. Men noen er på sporet av ham. Den fryktløse og sympatiske forsvarsadvokaten og tidligere svindleren, Eddie Flynn. Han blir mer og mer overbevist om at den virkelige drapsmannen ikke sitter på tiltalebenken, men er medlem av juryen.

Omtale fra forlaget

Vinneren av Theakston's Crime Novel of the Year 2019!Seriemorderen står ikke på tiltalebenken. Han sitter i juryen ...«Så vidt du kjenner til, er det noe som bør utelukke deg fra å sitte i denne juryen?»Å drepe var enkelt. Men det var bare begynnelsen. Joshua Kane har forberedt seg til dette øyeblikket hele livet. Det er nå det gjelder.


Det er århundrets drapssak. Og Kane har drept for å få den beste plassen i salen: i juryen. Nå gjelder det å sørge for at en uskyldig mann blir dømt.


Men noen er på sporet av ham. Den fryktløse og sympatiske forsvarsadvokaten og tidligere svindleren, Eddie Flynn. Han blir mer og mer overbevist om at den virkelige drapsmannen ikke sitter på tiltalebenken, men er medlem av juryen ...
«Fremragende.» Lee Child
«Tretten er rettsaldrama på sitt aller beste. Overraskende vendinger som du aldri så komme, og et persongalleri du ikke kan få nok av. Steve Cavanagh er John Grisham for en ny generasjon. Velpolert, uhyre spennende og original. Årets favorittbok.» Sarah Pinborough


«En briljant, genialt oppbygget bok. Steve Cavanagh lander et misunnelsesverdig godt premiss med stil.» Ruth Ware


«Jeg har fulgt med på Steve Cavanagh i noen år, og Tretten er en skikkelig fulltreffer. Så geniale bøker er sjelden kost.» Michael Connelly


«Fortjener rett og slett å være STOR. Hvis du leser en thriller som er like god som Tretten i år, er det fordi du har lest den to ganger.» Mark BillinghamTretten er solgt til 20 land. Forfatteres to første thriller er også utgitt på norsk: Forsvareren og Tilståelsen.


Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2020

Format Heftet

ISBN13 9788202659530

EAN 9788202659530

Genre Thriller

Omtalt sted New York

Språk Bokmål

Sider 461

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 4 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Tre døtre av Eva" av Elif Shafak
 • "Vi snakket ikke om Holocaust - mor, jeg og tausheten" av Irene Levin
 • "Det siste toget til London - roman" av Meg Waite Clayton
 • "Møt meg på museet" av Anne Youngson
 • "Solguden - thriller" av Ole Kristian Ellingsen
 • "Morgenfeber" av Péter Gárdos
 • "Damekoret" av Jennifer Ryan
 • "Drømmenes gud" av Gard Sveen
 • "Skjebnedansen" av Lucy Foley
 • "Snø fra Brasil" av Adriana Lisboa
 • "Kritikeren" av Peter May
 • "Myrgraven" av Val McDermid
Alle bokanbefalinger for dette verket